Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A vízről kéne fogalmazást...

Zümy kérdése:

A vízről kéne fogalmazást írnom. Segítene vki? FONTOS. HOLNAPRA.

Figyelt kérdés
Kémiára a vízről kell fogalmazást írnom. Körülbelül egy A4-es lapon.Olyanok kellenéne kbele,hogy előfordulása,felhasználása,tulajdonságai stb.Rendes fogalmazásként kell leírnom,szval. bevezetés,tárgyalás és befejezés. Előre is köszönöm.Légyszíves írjatok holnapra kell:)
2009. nov. 16. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

www.google.hu : a víz

Hajrá!

2009. nov. 16. 15:11
 2/9 anonim válasza:
Hááát.. wikipédia.. sulinet.. Nem tudom. A googleba (neten) mindent megtalálhatsz ami érdekelhet téged. Maximum kicsit átfogalmazod de már az a legkisebb probléma. Nekem a légszennyezésről kellet írnom az internet csodákra volt képes. :) Szóval csak: KERESS, Keress, keress!
2009. nov. 16. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
lusta f.sz vagy, ennyire nem vagy képes? a vízről írni egy oldalt?!!
2009. nov. 16. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez a gyakori kérdések, nem pedig a megcsinálltatom a házimat.
2009. nov. 16. 16:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Beírtam Google-be de a Wikipédián nem tetszett a megfogalmazás,mert nem az volt a lényeg amiről írni akartam. Már megcsináltam.Amúgy meg látszik,hogy milyen intelligensek páran,megköszönném ha nem neveznének lusta fas*nak .
2009. nov. 16. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
És csak segítséget kértem,ha meg nem tudsz segítséget nyújtani akkor ne írj választ.
2009. nov. 16. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt nagyon sok hasznos infót találsz róla:

[link]

2009. nov. 16. 19:47
 8/9 anonim válasza:
100%
Az nem segítség kérés ha azt akarod írjunk neked ide a vízről egy fogalmazást mert nem vagy képes tanulni és utána nézni. A tanár nem adja fel - vagy ha még is akkor meg szólni kell valakinek - ha nem tanultad, vagy ha nincs benne a könyve. Sőt szerintem füzetbe is írtatok róla vázlatot vagy valami hasonlót. Nem értem hogy miért várod el hogy írjunk neked egy házit ami kiemelve "HOLNAPRA" KELL. Ha ennyire szükséges akkor miért nem tudsz utána nézni? Mi az hogy a Wikipédián nem tetszett a fogalmazás? O__O Hány éves vagy? Hanyadikos? Biztos hogy nem lépsz kapcsolatba vízzel?
2009. nov. 16. 20:39
 9/9 A kérdező kommentje:

19:47-esnek köszönöm:)

"Az nem segítség kérés ha azt akarod írjunk neked ide a vízről egy fogalmazást mert nem vagy képes tanulni és utána nézni."

Leírtam már,hogy utánanéztem és nem arra kértelek titeket,hogy írjatok meg hanem hogy tudtok-e vhogy. segíteni benne,hogy hogy fogalmazzak,vagy linekeket küldeni meg ilyenek.

" Nem értem hogy miért várod el..." Egyáltalán nem várom el,csak amint írtam megkérdeztem,hogy tudna-e vki.segíteni. "Ha ennyire szükséges akkor miért nem tudsz utána nézni?" <--utánanéztem

"Mi az hogy a Wikipédián nem tetszett a fogalmazás? O__O " Úgy,hogy tudományos,kémiai szempontból van megírva és nekem nem arra van szükségem.

Biztos hogy nem lépsz kapcsolatba vízzel?<---mivan?

14éves,8.-os.

2009. nov. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!