Holnapra házi angolul fogalmazást írni. Tudnál segíteni?
szóval a téma az h miért választottam az angol kéttannyelvű osztályt.leírom magyarul és segítenél lefordítani:$..kb 150szónak kéne lennie..
A Dienes László Gimnázium angol- magyar kéttannyelvű osztályt választottam, mert úgy gondolom, hogy itt fejleszthetem és bővíthetem a nyelvtudásom.Én általános iskolában németet tanultam..így nekem egy kicsit nehezebben megy de ugy gondolom hogy sikerült felzárkóznom a többiekhez. Az egyik ismerősöm ajánlotta ezt az iskolát,neki jó tapasztalatai vannak.Én is meg szerettem nagyon ezt a képzést.A törit a föcit és a matekot angolul tanulom.
Bár vannak nehézségei annak hogy angolul tanulom ezeket a tantárgyakat mégis fontosnak tartom a szókincs miatt.
A jövőre nézve külföldön szeretnék majd dolgozni.
..hát ha még tudnál vmi értelmes mondatot írni erről azt megköszönném:$..a helyesírási miatt bocsi:$..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!