Van itt vaIaki annyira naív gyerek aki komolyan azt gondolja hogy halál után nincs semmi?
Miért azonosítja mindenki a darwinizmust az ateizmussal?
Amúgy van. Úgy hívják budhista. A budhisták szerint ha valaki megfelelő módon él, akkor reinkarnáció helyett eljuthat a nirvánába, ami lényegében a megsemmisülés helye és az után nincs semmi.
Amúgy az ember fél az ismeretlentől. És mi lehet nagyobb ismeretlen, mint a halál? Úgyhogy a többség igyekszik megnyugtatni magát azzal, hogy a halál után is van élet. Legfeljebb más, mint az evilági.
Ja, és olyan is van, aki semmiben sem hisz. Azt hívják hitvaknak.
Én amúgy hívő keresztény vagyok.
A lélek
Mellesleg anyag nem vész el, csak átalakul. Vagyis ha úgy vesszük, akkor a test is megmarad.
Milyen isteni? A budhizmusban nincs isten. Na de ezt monst hagyjuk! Nem ide tartozik.
A többivel egyet értek
te bizonyára már megtapasztaltad, és visszajöttél, hogy elmeséld, mi van ott, hogyha ilyen jól tudod...
én egyszerűen abban hiszek, hogy ezt élő ember nem tudhatja meg...lévén abból az egyszerű tényből,hogy még nem halt meg.... a halott pedig ugye már nem tudja elmesélni... szóval nincs értelme vitatkozni róla, van e valami és ha igen, mi...majd meglátod, ha oda kerülsz, kár rajta parázni,mert úgyis bekövetkezik, aminek be kell következnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!