Szerintetek mikor fog összeomlani a világ? Mekkora az esélye?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pl: az elkövetkezendő 5 évben 6% esély van egy olyan napkitörésre, ami miatt összeomlana a világ energia ellátása.
De fenyeget minket a gazdasági összeomlás, világméretű járvány, hiperinfláció, és még sorolhatnám.
Szerintetek bolond aki felkészül? Én is akarok venni magamnak fegyvert, meg elraktározni élelmet és vizet, mert ki tudja mi lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=oqCVleLfmsI
Itt van ez a sorozat. Ajánlom mindenkinek, ráébreszt, milyen könnyen baj lehet, főleg a mai rohamosan romló világban.
2013. okt. 22. 19:29
11/12 anonim válasza:
Én a firefox összeomlásától aggódok...
12/12 Shai-Hulud válasza:
Jaj, doktor úr, könyörgöm, ne tegyenek windows-os lélegeztető gépre, én félek a Kék Haláltól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!