Szerintetek mikor fog összeomlani a világ? Mekkora az esélye?
Olvastam, hogy pl: az elkövetkezendő 5 évben 6% esély van egy olyan napkitörésre, ami miatt összeomlana a világ energia ellátása.
De fenyeget minket a gazdasági összeomlás, világméretű járvány, hiperinfláció, és még sorolhatnám.
Szerintetek bolond aki felkészül? Én is akarok venni magamnak fegyvert, meg elraktározni élelmet és vizet, mert ki tudja mi lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=oqCVleLfmsI
Itt van ez a sorozat. Ajánlom mindenkinek, ráébreszt, milyen könnyen baj lehet, főleg a mai rohamosan romló világban.
Én gazdasági összeomlástól, hiperinflációtól nem tartok.
Az 1990-es és a 2008-as gazdasági válságot is kihevertük ilyen praktikák nélkül.
Természeti katasztrófák bármikor előfordulhatnak, így valóban érdemes ilyenre felkészülni (pl. biztosítás, néhány napra elég élelem, víz, tűzifa stb.)
Ismerem a sorozatot és ők a társadalom összeomlására, anarchiára készülnek. Japánban a földrengések, cunamik, tájfunok esetén is megmarad a rend, mivel talán a világ legfegyelmezettebb népe, máshol nagyobbak lennének a gondok.
A társadalom, a rend, az ellátás összeomlása általában háborúk esetén történik. Észak-Amerikában, Európában hosszan tartó háború nem valószínű, bár Vukovár, Szarajevó ostroma megmutatta, hogy ez sem kizárt még a modern Európában sem. Ilyen esetre érdemes lehet fegyvert, élelmiszert, víztisztítót beszerezni. Érdekes, hogy ezekben az új amerikai sorozatokban már nem mondják ki, hogy háborúval rémisztgetik a népet, mint a hidegháború időszakában, hanem helyette inkább az mondja a National Geographic eufemisztikusan, hogy pénzügyi összeomlás, napkitörés, pólusváltás, meteorbecsapódás stb.
Készülj. Csak nyugodtan.
Éld mindennapjaidat rettegésben, félelemben a világ összeomlásától.
Én meg addig élem a saját kis gondtalan életemet... És majd 50 év múlva az öregek otthonában megdumáljuk, hogy melyikünknek volt igaza, OK?
Felesleges, és egészségtelen ilyen dolgokon stresszelni magadat.
Volt válság, H1N1, stb. mégis átvészeltük. És különben is: nem tudsz felkészülni mindenre.
Az általad felsoroltakon kívül még vagy tucatnyi olyan katasztrófa, válság, fenyegetés van, amire nem számítasz, nem tudsz felkészülni - és akkor a legvalószínűbb, hétköznapi problémákról, betegségről, balesetről, bűnözésről, munkanélküliségről stb. nem is beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!