Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha én álmomban...

Mit jelent az, ha én álmomban tudok olvasni?

Figyelt kérdés
Csak mert a tudósok azt állítják, hogy ez ember nem tud álmában olvasni... Mert hogy az álmodás képessége a jobb agyféltekében van, az olvasásé pedig a balban. Én néha mégis képes vagyok álmomban olvasni, igaz, csak egy-két szót, vagy egy hosszabb szó töredékét. Olyan is sokszor előfordul, hogy nem helyesen írva látok egy szót, és észre is veszem. Például most legutóbb azt álmodtam, hogy kaptam egy gépelt oldalt, amin előfordult Nicole Kidman neve, és így volt leírva: "Nicol Kűdmen". És még mondtam is magamban, hogy aki ezt írta, az aztán nagyon tud gépelni... :-) Szóval ilyen mással is előfordul, vagy csak nekem van ilyen különleges agyam?

2013. okt. 17. 05:47
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Ez milyen butaság!

Miért ne tudna az ember álmában olvasni, hiszen az is csak álom!

Én rendszeresen azt álmodom, hogy tanulok vagy dolgozom, és minden alkalommal "olvasok".

2013. okt. 17. 07:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont most az éjjel álmodtam valami hülyeséget, valami elhagyatott vidámparkszerű izében jártam, amolyan tipikus 70-80-as évekbeli amcsi vidámpark, azzal a nagy félköríves felirattal a bejáratnál. Valamit nyomoztam éppen asszem, mert egyrészt feltűnt, hogy két betű hiányzik a félköríves feliratból (nem tudom mi volt a felirat amúgy), de utána bementem a jegyszedő kutricába, ahol mindenféle iratok között turkáltam. Némelyik angolul volt, de sok volt közte a francia és az olasz is. Franciául nem értek, de a Carneaux felirat tisztán megmaradt az egyik füzeten (jelent ez valamit amúgy franciául?). Számokra meg nevekre vadásztam, arra emlékszem, több név meg is maradt. Volt egy Péter, meg valami Jacky, és a Malaguti névre is emléxem, hogy elolvastam. (Bár nem tudom hogy egy motormárka neve mit keres egy névlistában, de ez mellékes :D)
2013. okt. 17. 09:17
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ez az "álomban nem tudunk olvasni" nem igaz.

Ugyanígy olvastam pár évvel ezelőtt, hogy álomban nem látunk színeket. Ez sem igaz.

Nem kizárt, hogy vannak olyan emberek, akire stimmel, ezek megírják az ilyen "zöldségeket", mert jól nem hiszik el ha valaki állítja, hogy pedig de. :)

2013. okt. 17. 14:16
 4/4 anonim válasza:
100%
szerintem ezt "brit" tudósok állítják...
2013. okt. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!