Hisztek a grafológiában? Ért hozzá valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni grafológushoz, de nem tudom van-e értelme és nem szeretnék feleslegesen egy csomó pénzt kidobni az ablakon.2013. okt. 13. 12:57
1/4 anonim válasza:
Én már voltam ingyenes grafológiai tanácsadáson (nem mély, teljes elemzést végeztek, csak egy rövid felmérést), és nagyon tanulságos volt. Közvetlen előtte voltam pszichológiai teszten is, aminek az eredménye eléggé eltért attól, amit a grafológusnő mondott, és amikor elkezdtünk ennek kapcsán, erről így beszélgetni, igazából az volt nagyon tanulságos. Ha tehetném, elmennék rendesen is grafológushoz. Nem rábeszélni akarlak, de szerintem egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Állásbörzéken többnyire ingyen is elvégeznek egy gyors tesztet. De ha kíváncsi vagy rá, megéri a pénzt.
3/4 anonim válasza:
A személyiség szokásai és érzelmei meglátszanak az írásformálásán, ennek eléggé jó összegyűjtötték a szabályosságait. A grafológus tehát a pszichológushoz hasonlóan tud képet adni a személyiségről. Azt azonban tudni kell, hogy ezek a szabályosságok csak mély elemzés - ennélfogva alapos és kiterjedt teszt - alapján lesznek kellően pontosak és részletesek. Ez tehát sok munkát igényel, ezért nem olcsó. Akkor éri meg, ha komoly okod van ilyen elemzésre.
Népszerű kiadvány, amelyből az alapokat meg lehet tanulni:
Agárdi Tamás: Grafológiák mindenkinek
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs komoly okom, csak nagyon kíváncsi vagyok.:)
2013. okt. 13. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!