Nos nem tudom, de lehetséges lehet? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodom ezeken a modern horrorfilmeken,hogy egy valamilyen vírus miatt kerekedik balhé.
a Kaptár 1 is hasonló,de a minap is láttam egy hasonlót,a karantén címmel,a viasat 6-on.
Tudom,illetve sejtem hogy most ha ezt olvassátok,sokan miket gondolhattok rólam,de nem lehetséges hogy egy néhány ilyen tematikájú,a műfajra jellemző filmnek elet esetleg valami valóságalapja? Pl: 12-majom hadserege, kaptár,X-akták a jövő a tét(mozifilm változat),s hasonlók.
#Horrorfilmek esetleges valóságalapja #génmanipulált vírusok #elmebajt okozó fertőzések
2013. szept. 30. 01:18
3/8 BringaManó válasza:
Ennyire ne legyél szkeptik! Még "egy néhánynak" sem?
Pl. a 12 majomnak is van: hiszen léteznek majmok.
4/8 Wadmalac válasza:
Egy világméretű, baromi gyorsan terjedő, halálos vírusfertőzésnek ott van az esélye. Annak, hogy az úgy hasson, hogy vérszomjas zombikat gyártson? Nemigen.
5/8 anonim válasza:
Egyébként már volt a kérdés, fantáziadús válaszok is születtek ezelőtt például zombi témában.
6/8 anonim válasza:
Manó, van alapja, úgy hívják, fantázia. Az korlátlan, gyakorlatilag bármit képes kitalálni :)
7/8 BringaManó válasza:
Naugye. :-)
(Visszavonulásodat értékelem, implicit bocsánatkérésedet akceptálom, és az engesztelő áldozatuul várhatóan felajánlandó bocicsokit köszönettel elfogadom. ;-)
8/8 anonim válasza:
Ha komoly alapja lenne, akkor az életbevágóan fontos ténykedéseink közepette nem fórumozgatnánk itt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!