Csoptigris kérdése:
Ez egy 1892-es Biblia Milyen nyelven van írva? Mennyit érne ha elszeretném adni?
2013. szept. 19. 07:34
1/8 anonim válasza:
Fotózd be az első pár lapot, de jobb minőségben. Ott remélhetőleg szerepel a kiadó vagy a kiadás éve, talán római számmal.
2/8 anonim válasza:
Na mire megírtam a választ, elfelejtettem, hogy a kiírásban ott az évszám. Ehh. Reggel van. Na szóval a kiadó sokat segítene.
3/8 anonim válasza:
Egy hasonló, fémrátétes, illusztrált csatos példány az e-bayen nemrég 33 angol fontért ment el (kb 12000 forint).
4/8 anonim válasza:
Kifejezetten jó állapotban van, valószínűleg a vastag, kemény borító miatt is. Csak kicsit koszos, de ez érthető. Én a helyedben megkérdeznék egy antikváriumot, vagy egy régiségekkel foglalkozó szakembert ,hgoy szerinte mennyit ér, illetve ő mennyit adna érte, majd ennek fényében feltenném netre, mondjuk ebayre. Sajnos nem tudom, milyen nyelven van, éppúgy lehet német, mint francia, vagy latin. Egy szót sem tudok kiolvasni belőle :) Ha jobb minőségű képeket tennél fel, talán többre mennénk.
5/8 anonim válasza:
(Közelebbről megnézve egy kicsit szlávosnak tűnik a nyelv)
6/8 anonim válasza:
Nemnem, az egy előző kérdésből már kiderült, hogy valami kelta nyelv, legvalószínűbb, hogy welsh (wales-i).
7/8 anonim válasza:
Picit nagyobb távolságból, és sokkal jobb fényviszonyok mellett fényképezd (mondjuk nappal, ablak mellett), mert a géped nem tudja befókuszálni a tárgyat. Vagy kapcsold be az autofokuszt, lehet hogy ki van kapcsolva a gépen. Kábé 50 centiről már biztosan megbirkózik vele, és nem lesz homályos a kép. A könyvet összefogó bőrcsatokon lévő címer is talán segítene beazonosítani a származását, ezt is fényképezd újra szerintem, mert ezen a képen nagyon homályos.
8/8 A kérdező kommentje:
igen közben kiderítettem h vagy szlovák vagy pedig cseh... :)
2013. szept. 19. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!