Mikor találják már fel az "emlékezet törlőt"?
Néha annyi sok jó filmet látok dehát most nézzem meg még1szer? :D
Erre használnám.
Vagy mezei választópolgár.
Vagy Orbán Viktor.
Vagy papucs orrán pamutbojt.
....vagy az az izé....hogyishívják....na....
Ki a fene törölt már megint nálam?
Az utolsóról jutott eszedbe? (Illetve nem jutott.)
Akkor a radírpókra gondolsz:
(Ha az eddig megnyilvánulók közül bárki az éppen "emlékezettörlés közbeni" önmagára ismer a fenti képben, akkor az lehet, hogy nem a véletlen műve, nem tudom... :-)
Vagy úgy!
És a civakodó cipőikrek Bob és Bobekre?...
Az órarugógerincű felpattanó a kengyelfutó gyalogkakukkra?...
A madárvédő golyókapkodó meg Bruce Willis?...
:-)
"Ahha, a péntek esti tequiláim után valaki egyértelműen radírozott."
Kaktuszanyó bosszúja, amiért rendszeresen irtjátok a családját... Tüskéivel különböző pontokon szúr a fejetekbe ivás közben, de a hozzáadott érzéstelenítő és hatáskésleltető anyagok miatt a szúró, hasogató fájdalom csak másnap reggel érezhető.
"Ha bemész bármelyik papír-írószer boltba, kérsz egy azúrkék radírt, kettő kacsintasz bal szemmel (ez fontos), akkor emlékezettörlőt fognak adni. De ragaszkodj hozzá, hogy használati utasítást is adjanak."
A papírboltokban csak ócska bóvlikat, hamisítványokat árulnak.
Szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen különleges és veszélyes árucikkhez csak úgy hozzá lehet jutni a kereskedelmi forgalomban, amitől ugrásszerűen megnövekedne a kiszeltüncik, zorbánvityák és hasonlók száma? (Nem egészítem ki az eddigi listát, túl sokáig tartana.)
Nem, nem, kérlek szépen, szó sem lehet róla. Az igazi agyradír nem játék.
"Az igazi agyradír nem játék"
Akkor a jobbklikk-törlésre vagy háromszor visszakérdez, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!