Földrajz érettségi nehéz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 13:43
1/3 anonim válasza:
Csak tanulni kell... A topográfiát csak megtanulni tudod, megérteni nem, viszont a többi részhez nem árt, ha érted is egy kicsit az anyagot. Egy ált. iskolás tudással szerintem egy nagyon erős hármast vagy négyest össze lehet hozni, nem véletlenül választják rengetegen szakiskolákban ezt a tantárgyat érettségire...
2/3 anonim válasza:
Csak magolni kell, főleg a topográfiát és néhány folyamatot át kell látni és különböző feladatokban az így megszerzett tudást alkalmaznod kell, azt nem árt azért ha érted is. Mivel kötelezővé tettek egy választható természettudományos érettségit a földrajzot lehet legegyszerűbben letenni bármiféle tehetség nélkül.
Persze ha a biológiához, a kémiához, netalán a fizikához van érzéked, célszerűbb azok közül egyet választani.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz ha figyelsz órán és készülsz a dolgozatokar. Én csak a szóbeli és az írásbeli előtti hetekben tanúltam intenzíven és 5ös lett (középfokú):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!