Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szoktátok olvasni a 3. évezred...

Szoktátok olvasni a 3. évezred című tudományos folyóiratot?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a véleményetek róla?
2009. okt. 31. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó újság,hiteles és megbízható infók a tudományról. Én szeretem.
2009. okt. 31. 21:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem:)
2009. okt. 31. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is olvasom a mostani szám véleményem szerint nem volt nagy eresztés .
2009. nov. 1. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is olvasom, nagyon jó és megbízható!
2010. ápr. 18. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 2 számhoz volt szerencsém, meglehetősen színvonaltalannak és igénytelennek tartom. Hiába a szép, színes képek, a szakkifejezések helytelen használata, a szánalmas helyesírás és az információ nélküli mondatok nem tudományos folyóiratra vallanak. Szóval szerintem ez az újság csak csili-vili, de nem sokat ér.

És most várom a lepontozást.

2010. aug. 15. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én eddig olvastam. Elég sok szám megvolt, mindig megvásároltam és a mellékleteket is (amit lehetett kapni nálunk).

Először megörültem, hogy végre találtam ilyen magazint. Aztán egyre többször fordult elő, hogy a legtöbb cikket már olvastam korábban, sőt olyan is volt, hogy úttörő hírként írtak valamiről, amiről 2-3 éve olvastam...

Aztán az utóbbi időben kicsit úgy érzem "elbulvárosodott", szinte minden lapszámnál a szexualitás van a címlapon. Rendben van, hogy azon belül is vannak érdekes részek, de az istenért, hát annyi minden történik a világban, a tudományos életben, bőven akadnának érdekesebb és aktuálisabb témák is! (De gondolom a népet ilyesmivel lehet megfogni, ha meglátják a szex szót, már veszik is... )

Aztán időnként olyan főcímekkel találkozni, mint valami női magazinban. "Valóban eljön a világvége? Kell-e ettől tartanunk?" "Elnyel minket a fekete lyuk?!"

Szóval én mostantól nem veszem, amúgy is megjelent elvileg digitális formában, vagyis úgy is meg lehet vásárolni (gondolom biztos lementik egyes emberek és fent lesznek bizonyos oldalakon, így néha át lehet lapozni). Egyébként pedig olvasom a külföldi oldalak tudomány kategóriába írt híreit és kész.

Kár, pedig alapvetően nem volt rossz. Mindenesetre tudományos folyóiratnak nevezni talán túlzás (bár én csak 1-2 éve vásároltam, lehet azóta sokat változott), szerintem ez sem annyira keményen ismeretterjesztő, inkább szól a népnek, könnyen formában.

Múltkor már úgy éreztem magam, mintha valami semmitmondó női magazint olvasnék, ezért is döntöttem úgy (fájó szívvel), hogy nem költök rá többé.

2012. szept. 25. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
könnyeD formában*
2012. szept. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!