Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Más is látta? 3 repülő objektu...

Más is látta? 3 repülő objektumot láttam, de senki se beszél róla. Nem hiszek az UFO-ban, de most elbizonytalanított. Mások is látták 2013. augusztus 13-án?

Figyelt kérdés
Tudom hogy néz ki egy repülő, műhold, űrrepülő, helikopter, hullócsillag, meteor, üstökös, mielőtt valaki belém kötne, én gyakran figyelem az égboltot. 2013. augusztus 13-án, kedden hajnali fél 1 és háromnegyed 1 között láttam 3 vöröses/narancssárgás korong kinézetű objektumot repülni az égen. Utána néztem a neten, kerestem cikkekben, hírekben, csillagászoknál, NASA honlapján, SETI honlapján, időjárásoknál, de semmi megemlítés sincs róluk. Szabad szemmel jól látható volt, akkor nem értem, hogy csillagászok speciális berendezéssel hogyhogy nem vették észre és közölték a nagyvilággal ezt a felfedezést? Remélem más is látta rajtam kívül! Aki tud, annak kérem a segítségét, hogy más is látta ezt a jelenséget és őt is ledöbbentette-e ez a gyönyörű látvány?

2013. aug. 14. 00:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én Budapesten láttam éjfél után. A meteorraj plusszba szép látvány volt mellette.
2013. aug. 17. 02:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy kiderült nem vagyok egyedül :). Mások is látták, akik jelezték nekem privátban, akik szintén próbáltak informálódni a neten, de mindenki hallgat. Nem vagyunk egyedül :D!

Köszönöm, aki segített nekem!!!

Ezennel lezárom az ügyet!

2013. aug. 25. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
10es,feltöltöd légyszi a képet?
2013. szept. 3. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ufot is láttál tudod jol,h nincsenek... American logic :D
2013. okt. 7. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!