Azokon a képeken, ahol a Földet fotóztál le a Holdról, miért nem lehet csillagokat látni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 00:56
1/7 anonim válasza:
Ha a fotó témáját - ez esetben a Nap fényét visszaverő Földet - nem akarják túlexponálni ("beégetni" a filmbe, hogy csak egy fehér paca legyen a Föld helyén) rövid záridőt kell alkalmazniuk így a gyengén pislákoló csillagok nem fognak látszódni a képen.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
Nekem ez amúgy fel se tűnt, csak szoktam nézni olyan filmeket, ahol az ufo-król beszélnek, meg össze esküvésről is, és egy ilyenben mondták hogy a NASA direkt eltüntette a képekről, hogy ne láthassunk rajtuk érdekes dolgokat, pl, ufókat.
2013. aug. 13. 01:10
3/7 A kérdező kommentje:
Eleinte hittem néhány ilyen filmnek, de szerencsére rájöttem hogy hülyeség. Az Ősi idegenekben (History-n szokott menni) azt mondták hogy a németek találták fel az atom bombát, idegenek segítségével. A hülyébb külföldi (talán még magyar is) meg elhiszi, legalábbis azt a részét hogy a németeké az atom bomba.
2013. aug. 13. 01:13
4/7 anonim válasza:
Ha tanulni akarsz, persze nem hülyeséget, akkor az ufó s szennyet hanagyold. :D
5/7 anonim válasza:
Bizony, vigyázni kell ezekkel a filmekkel, mert bár szenny az egész, amúgy nagyon jól össze vannak szerkesztve, hogy hihetőnek tűnjenek.
6/7 anonim válasza:
Most kapaszkodj. A németek is feltalálták. Pontosan tudták, mit kell tenni, csak nem volt hozzá eszközük, meg néhány technológiai segédeszköz kellett volna, de ahhoz se volt anyaguk. Ezért siettek annyira Alabamában annak idején.
7/7 anonim válasza:
Hát robbantani nem robbantottak, de nagyon közel jártak hozzá, ugyanis a németek technológiailag felülmúltak akkoriban bárkit, csak pénzük és nyersanyaguk nem volt a kivitelezésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!