Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Azokon a képeken, ahol a...

Azokon a képeken, ahol a Földet fotóztál le a Holdról, miért nem lehet csillagokat látni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 00:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fotó témáját - ez esetben a Nap fényét visszaverő Földet - nem akarják túlexponálni ("beégetni" a filmbe, hogy csak egy fehér paca legyen a Föld helyén) rövid záridőt kell alkalmazniuk így a gyengén pislákoló csillagok nem fognak látszódni a képen.
2013. aug. 13. 01:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Nekem ez amúgy fel se tűnt, csak szoktam nézni olyan filmeket, ahol az ufo-król beszélnek, meg össze esküvésről is, és egy ilyenben mondták hogy a NASA direkt eltüntette a képekről, hogy ne láthassunk rajtuk érdekes dolgokat, pl, ufókat.

2013. aug. 13. 01:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Eleinte hittem néhány ilyen filmnek, de szerencsére rájöttem hogy hülyeség. Az Ősi idegenekben (History-n szokott menni) azt mondták hogy a németek találták fel az atom bombát, idegenek segítségével. A hülyébb külföldi (talán még magyar is) meg elhiszi, legalábbis azt a részét hogy a németeké az atom bomba.
2013. aug. 13. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tanulni akarsz, persze nem hülyeséget, akkor az ufó s szennyet hanagyold. :D
2013. aug. 13. 04:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Bizony, vigyázni kell ezekkel a filmekkel, mert bár szenny az egész, amúgy nagyon jól össze vannak szerkesztve, hogy hihetőnek tűnjenek.
2013. aug. 13. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Most kapaszkodj. A németek is feltalálták. Pontosan tudták, mit kell tenni, csak nem volt hozzá eszközük, meg néhány technológiai segédeszköz kellett volna, de ahhoz se volt anyaguk. Ezért siettek annyira Alabamában annak idején.
2013. aug. 13. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát robbantani nem robbantottak, de nagyon közel jártak hozzá, ugyanis a németek technológiailag felülmúltak akkoriban bárkit, csak pénzük és nyersanyaguk nem volt a kivitelezésekhez.
2013. aug. 13. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!