Van fogalma valakinek, hogy vajon mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm a kezembe nyomta ezt a valamit és nem tudja ,hogy mi ez de én sem! ha valakinek van valami ötelete az írjon.
annyit tudok róla hogy agyagból van.
itt vannak a képek róla:
előre is kössz mindenkinek!!
2009. okt. 26. 20:44
1/22 anonim válasza:
1. kép: szerintem valamilyen csont
2. kép: fogalmam sincs...
3/22 anonim válasza:
Lehet csont mind,a másodikon azok a lyukak lehetnek olyan hát mondjuk úgy pc-k mint az afrikaiaknál,szal már születésüktől ott van:)
5/22 anonim válasza:
Szerintem mindhárom kép ugyanazt ábrázolja,csak más oldalról.Ha azt mondod,hogy agyagból van,akkor én arra tudok gondolni,hogy valami régi tárgy.Esetleg egy régi kancsó vagy köcsög záró teteje,vagy régi agyagból készült test egy darabja.
6/22 anonim válasza:
Ha beviszed a környező múzeumba, ott tudni fogják, és akár fel is ássák a helyet, ahol találtátok.
8/22 anonim válasza:
Meg azt, hogy ki kell pucolnod a szutykot a körmöd alól!
9/22 anonim válasza:
szerintem is valami díszitett agyag darabka lesz.
10/22 A kérdező kommentje:
Jó a szutyok a köröm alatt jogos:S:Dde pont akkor csináltam ezt a képet mikor kint a kertben dolgoztam pont akkor jött az ismerősöm.Egyből bejöttem lefényképezni mert neki sietnie kellett.
Ja egyébként köszi az ötleteket!
2009. okt. 27. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!