Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudtok mondani valami nekem...

Tudtok mondani valami nekem való iskolát?

Figyelt kérdés

Ami szakma érdekel: Ttestnevelő

Operatőr

vagy valami Kémiával kapcsolatos szakmák

Erősségeim:

-Matek

-Kémia

-Fizika

-Kosárlabda

(és még van érzékem a fényképészethez és a videózáshoz)

És amiből kifejezetten béna vagyok:Magyar nyelvtan

Ha tudtok valami jó sulit kérlek írjátok meg.

Ha valakinek a munkája kémiával kapcsolatos (pl.:vegyész)

az megírhatná azt is hogy kb mennyit keres.

Előre is köszönöm a válaszokat. 14/f

2013. aug. 4. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Izgi kérdés!

Lássuk!

Lehetsz fényképész. Ha jól csinálod, és van elég nagy tőkéd (500-600.000 ft) akkor lehetsz esküvői fotós, akik egy egy esküvővel rengeteget keresnek. A bátyám az esküvői fotósának 70.000 forintot fizetett. És ezt egy este alatt kereste meg. De hallottam olyanról akik 100 fölött kapnak egy esküvőért, bár ez nem tudom igaz e. Fotósokról ennyit tudok.

Operatőr és egyéb filmes cuccra ott van a Színház- és Filmművészeti egyetem, de oda kell a nyelvtan, szóval lehet, hogy ez nem jó. De vannak más filmmel kapcsolatos sulik is: Werk Akadémia, Budapesti Film Academy, valamelyik budapesti üzleti főiskolán is van ilyen.

2013. aug. 4. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Matek és fizika? Miért nem mész műszakira akkor, ha az is fontos, hogy majd gyorsan és jó pénzért elhelyezkedj inkább műszakira mennék utána gépészmérnök/vegyészmérnök(ha inkább kémia) Fotós elég telített szakma sajnos mint ahogy a testnevelők/edzők is.
2013. aug. 5. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha fotográfia vagy kameraman képzést elvégzed fősulin és nincs protekciód lehetetlen elhelyezkedni vele szinte.
2013. aug. 5. 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D azért jöhetnek még :)
2013. aug. 5. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!