Nem tudom hogy hova menjek tovább tanulni. Nagyon szeretek rajzolni és szeretném ezt folytatni. Nem nagyon találok iskolát. Ti tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Fejér megyében keresek sulit2013. jún. 26. 09:08
1/10 anonim válasza:
Kecskeméten tuti van, csak sajnos a nevét nem tudom.
Fejér megyében nem tudok
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, esetleg ha valaki tud még valamit és leirnéá azt megköszönném és ha van fejér megye közelében is annak is örülnék.
2013. jún. 27. 10:22
3/10 anonim válasza:
Középiskolát keresel?
akkor Bodajkot nagyon tudom ajánlani,2 barátom is oda jár,van ott grafikus képzéstől az animátorig minden!
Én is oda szerettem volna menni,de a szüleim ragaszkodtak a gimihez:(
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Bodajkot én is néztem. De nehézlehet oda bejárni.. Vagy rosszul tudom??
2013. jún. 30. 09:31
5/10 anonim válasza:
Székesfehérváron a Tóparti gimi ilyen. Az egyik osztálytársam oda megy mert grafikusnak készül. De ennek jobban is utána nézhetsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ha van még valaki aki tud azt megköszönöm
2013. júl. 1. 12:59
7/10 anonim válasza:
Sztem a kisegítő lenne a te pályád max azon átmennél. Rajzolhatsz a falra esetleg egy kört vagy, ha nagyon tehetséges vagy, akkor esetleg egy háromszöget is Rikárdócska.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket esetleg ha még valaki tudna mondani valamit vagy tanácsot adni azt megköszönöm.
2013. júl. 14. 12:17
9/10 anonim válasza:
Én is rajz sulib akartam menni,de pincérnő lettem. Tudod sajna rajzosként eléggé nehéz elhelyezkedni! Szerintem a rajzot csak tartsd meg hobbinak.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom nehez ebbol megelni de eldontottem. Ezt a palyat valasztom.
2013. júl. 21. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!