Mit kell elvégezni ahhoz, hogy valaki UFO-kutató legyen? Milyen iskolák kellenek?
Ahhoz hogy valódi ufó kutató legyél, ki kell települnöd amerikába és lehetőleg ott kell végezned mint csillagász, vagy asztrofizikus!
Van egy oldal nem tom ismered e www.seti.org
Ez az intézmény az űrből érkező rádióhullámok tanulmányozásával foglalkozik illetve azok között keresi a mesterséges intelligencia jeleit a kormány támogatásával!
Itt olvashatsz róla
Taknyos 14-18 évesek vagytok látszik a válaszokból...
Még aki poénkodott az oké.
De minek válaszoltok erre ha semmit nem tudtok róla???
Én se írtam volna ide, ha nem írtok baromságokat...
Taknyos létetekre lenéznétek pl egy 50 éves tudóst, aki az egész életét erre tette fel.
A Discovery-n akik vannak tudósok gondolom sok mindent elvégeztek mire eljutottak idáig.
Egy tudós tanulmányozhat egy baktérumot is, de ha nincs diploma, stb... akkor ki veszi komolyan és ki támogatja?
Hmm, én hiszek abban amit látok, hiszek abban hogy valahol máshol van élet rajtunk kívül, nagy a világűr és nem látunk be minden szegletébe.
Olyan hogy UFO (Azonosítatlan Repülő Objektum,Unindefinied flying object)Egyébként mondjuk UFO egy ellenséges harci gép is. Nem bizonyított hogy van. Sőt túl sok a kokler és szemellenzős aki mellé beszél. Hogy valaki ilyen pályára lépjen ahhoz, komoly Természettudumányi ismeretek szükségesek. Akinek nincs semmi köze mondjuk a fizikához, vagy a gépszerkezetekhez. Az ne dumáljon nekem fénysebességről, meg féreglyukról, ufó hajtóművekről. Mikor némelyik "Kutató" azzal sincs tisztában hogy mi az a hatlapfejü csavar...
Meg ha csak azokat az ufó rablásokat nézzük. jó 20% aki igazat mond. De legtöbjük mikor "elrabolják" pont az Alvás paralizis tünetei írják le, ha még van némi képzelő erejük akkor egy brutál meghamistatlan történettel tudnak kreálni. Az észlelésekről hogy szivar ufó, csészealj... Hááátt én nem láttam eddig csak olvastam róla... Pedig annyiszor látnak itt BAZ megyében is. Havi 60-70 észlelés, én soha nem látok eggyet sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!