Ez milyen állat tud róla valaki valamit?
Hidd el, hogy nem vagyok laikus ebben a témakörben!!
Az első képeknél még lehet ps., de az utolsónál TISZTÁN látszik, hogy az egy valódi dolog (bálna) a vízben!
Mivel ennyire értetlen vagy, így meg is mutatom:
Ha jól megnézed, akkor látod, hogy azok a recék a víz alatt vannak, ami átfolyik fölöttük.
Szerintem azt, hogy ezekhez a képekhez hozzányúlt-e bárki is bármilyen képszerkesztő programmal, azt mi innen a karosszékből sosem fogjuk tudni megmondani. Egyébként sincs semmi jelentősége. A víz alatti recéknél sokkal komolyabb átalakításokat is probléma nélkül meg tud csinálni egy virtuóz fotóhekker. Mindenesetre nekem is sokkal inkább tűnik valami nagyméretű tengeri állat szétcincált maradványának, mintsem Nessie 2-nek.
(Egyébként szerintem sincs hozzápiszkálva photoshoppal vagy egyéb képszerkesztővel. De ez ugye megint csak nem jelent semmit.)
Szerintem, csak egy bomladozó cet, bálna...
Eléggé barna, darabokban van.. stb.
szerintem óriás tintahal azok a mélyebb részeken elvileg ilyen nagyra is nőhetnek.
ha meg manipulált a kép akkor marinéni dabasról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!