Szerintem az, mint amikor egy ember nem a sajátjával megegyező vércsoportú vért kap. A szervezete idegennek érzékeli és az immunrendszere elpusztítja az idegen vérsejteket, és emiatt hemolízis alakul ki, ami veseelégtelenséghez majd halálhoz vezet.
2012. nov. 1. 22:35
2/8 anonim válasza:
meghalnál
2012. nov. 1. 22:44
3/8 anonim válasza:
Méghozzá gyorsan meghalnál, mert a két vér nagyon utálja egymást és igen heves a kicsapódási reakció.
2012. nov. 2. 03:13
4/8 A kérdező kommentje:
ohh értem :/
csak mert az egyik haverom azt találta ki hogy állatok vérét fecskendezzük magunkba...
szerintem sem normális. na mind1 köszi a válaszokat :D
2012. nov. 2. 08:24
5/8 anonim válasza:
Nem normális a barátod... Még egészséges, emberi, megfelelő vércsoportú vér átömlesztése is halálos, ha nem szakszerűen csinálják, tucatnyi hibalehetőség van, nem kezdem sorolni.
Remélem, hogy csak viccelt a spanod, és te vetted túl komolyan.
2012. nov. 2. 13:35
6/8 anonim válasza:
Mindenesetre, ha ez a barátod bármi mást kitalál, várd meg, amíg ő csinálja előbb és legyenek gyorshívón a mentők. Amúgy ja, ebben az esetben halál.
2012. nov. 3. 18:19
7/8 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy függ a befecskendezett vér mennyiségétől is. Pontosan ilyet sztem még nem teszteltek, de nem hinném, hogy 1-2 ml-be bele lehetne halni!
2012. nov. 4. 17:27
8/8 anonim válasza:
Már hogyne lehetne belehalni!
Vérrögök képződnek, és azok ki tudja, hova mennek és mit zárnak el!
Ez még akkor is jöhet, ha emberi vért adsz be!
Még a levegő is nagyon veszélyes, ha beadod az érbe!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!