Szerintetek lehetséges úgy utazni bolygók között mint a csillagkapuban?
A fény nem feltétlenül anyag, viselkedhet hullámként is. Amúgy meg a CERN-be átlépték a fénysebességet.
Visszatérve a kérdéshez, én nagyon nagy csillagkapu fan vagyok engem is hihetetlenül érdekelnek ezek a dolgok avagy hogy van e élet odekint, lehetséges e a teleportáció, építhetünk e hajókat amivel utazhatunk a csillagok közt.
A lényeg, hogy utánanéztem pár dolognak.
Atomok teleportálása gyakorlatilag is lehetséges de természetesen ez még semmi egy emberhez képest.
A féreglyukat/járatok elvileg bizonyítottak de képzésük hihetetlen energiamennyiséget igényel. A tudomány jelenlegi állása szerint nem vagyunk képesek létrehozni mesterségesen ilyet.
Részekre bontani egy embert meg szerintem elég húzós, remélem egyhamar nem próbálkozunk vele.
Valaki azt írta a hírnökök oda-vissza mentek, érdekelne melyik részben látta ezt az illető mert ilyen NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!