Tamas2000 kérdése:
A Föld az élhető zónában van és vele eggyüt a Hold akkor a Holdon miért nincs élet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 09:36
21/35 anonim válasza:
MI tudjuk? Hát te írtad, hogy ECO vagy....
22/35 A kérdező kommentje:
szó szerint mit jelent én csak anyit tudok hogy egy anyag vagy valaki eco akkor az környezet kimélő
2013. júl. 15. 11:18
23/35 anonim válasza:
az eco elvileg az ecology, vagyis a gazdaságos angol szó rövidítése. Általában a keveset fogyasztó termékekre írják rá. Ami pedig keveset fogyaszt, az vélhetően kevés káros anyagot is bocsát ki, ezzel pedig kíméli a környezetünket.
24/35 A kérdező kommentje:
akkor jóltudtam na ude ne írjatok már semit a kérdásről meg tutam azt amit akkartam
2013. júl. 15. 15:27
25/35 weawer válasza:
A Holdnak nincs mágneses erőtere, így a kialakuló élet védtelen a kozmikus sugárzás ellen, vagyis már születésekor elpusztulna. Nem beszélve a Napból jövő részecskékről, amik szintén minden élőt elpusztítanának.
26/35 anonim válasza:
Weawer, ez egészen addig megállja a helyét, amíg a felszíni életet vesszük alapul. Ám mindössze néhány méternyire a felszín alatt már védve van az esetleges élet a Nap sugaraival és a Napból jövő töltött részecskékkel szemben.
27/35 weawer válasza:
Sceptic, ez bizony igaz lehet. A tengerek mélyén több száz fokos hőforrások környékén is élnek baktériumok. Az is elég extrém hely. A felszí alatt élhetnének ilyenek.
28/35 A kérdező kommentje:
én úgy tuom hogy a föld mágnesestere kinyulik a holdra
2013. aug. 8. 11:29
29/35 anonim válasza:
Ahhoz hogy egy bolygón élet legyen mint írtad a Naptól való távolság az fontos, aztán az anyagi összetétele és utána az hogy élő" bolygóvá váljon fokozatosan-- vagy is keletkezzen a belsejében egy nagy energia amely ketté válik az egyik fokozatosan kizáródik és lesz magnetoszféra a másik az anyagában marad és biztosítja a természetes gravitációs erőt.
Ha nincs mágneses plazma réteg amely felbontani és átalakítani képes a holt anyagot, és nincs gravitációs energiát kisugárzó energia, amely tömöríteni képes, akkor élet se keletkezhet.
30/35 A kérdező kommentje:
Egyszerűben eltudod mondani.
2013. aug. 8. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!