Miért nem szinesek a marsról, ill. Holdról készült képek?
Kérdező, most linkeltem több ezer, ha nem tízezer színes képet a marsról.
Sőt, annyira friss, hogy a nyers, feldolgozatlan képeket is láthatod ott...
Igen a nagy NASA összeesküvés, a Mars igazából lila zöld pöttyökkel....
Egyébként a képtömörítéstől egy profi fotós is sikítófrászt kap, gondolom a kutatóknak is fontosak lehetnek az esetleges elvesztett adatok.
Egyébként a fekete fehér és különböző színes kepeknél érdemes lenne figyelembe venni a létező digitális technikát, illetve azt hogy a különböző esetleg nem a látható tartományba eső képekből milyen plussz információkat lehet kinyerni
Kedves kérdező!
Te nem kérdezel, hanem állítasz. A válaszok leperegnek rólad...
Erről szigorúan Hadházi László és Vida Péter- állítólag azok kabaré sorozata jut eszembe. Állítólag...
Ha én azt mondom, hogy a Mars kék, akkor az is állítólag úgy van és én is mondogathatom, de nincs alátámasztva.
De a vörös igen, a ha a képek nem is felelnek meg neked, szerzel egy távcsövet is megnézed- bár állítólag a távcsövekbe tesznek egy láthatatlan szűrőt, amivel a marsot nem vörösnek látod... állítólag
Kérdező, felnéztél te már az égre????? Vegyél már a kezedbe egy nyavalyás távcsövet, és nézd má meg a Marsot :D
Gratulálok, tied a hét hülyesége díj! Ez így kedden nem rossz :D
"Állítólag átszerkesztik őket, meg ha van rajta valami elgondolkodtató, érdekes, akkor azt kiretusálják róla; de én am nem tom csak hallottam"
Állítólag a húsvéti tojásokat a húsvéti nyuszi tojja, a Mikulás pedig repülő rénszarvasok vontatta szánon közlekedik. Persze nem tudom, csak hallottam.
"Vegyél már a kezedbe egy nyavalyás távcsövet, és nézd má meg a Marsot"
Valójában távcső sem kell hozzá, szabad szemmel is elég vörös. Kérdező, a szemednek azért csak hiszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!