Milyen rejtélyes dolgokat (bermuda háromszög, nazca vonalak stb. ) ismertek?
Figyelt kérdés
És tudtok ilyenekkel foglalkozó magyar nyelvű oldalakat?2009. okt. 14. 20:18
2/11 anonim válasza:
De sajnos nem tudok olyan oldalt,ami az összessel foglalkozna
3/11 anonim válasza:
[link] például :)
piramisok, atlantis rejtélye, aztékok, mayák, szellemek, ufo-k, spontán égés... van pár furcsa dolog :)
4/11 anonim válasza:
Loch Ness-i tó, yeti, Van-tavi szörny, kongói brontosaurus, borneói előember, nagyláb, chupakabras, Atlantisz, meg van még egy pár. Szinte minden népnek meg van a maga mítosza. Ha nincs több száz éves, akkor csinálnak modernet.
5/11 anonim válasza:
Keress kriptozoológia oldalakat.
7/11 anonim válasza:
pl az én esetem rejtélyes, na ezt oldd meg ha tudod, 40990,-Ft a rokkantnyugdíjam és a havi gyógyszerköltségem pedig 38 ezer, amiből 6 ezret állnak közgyógyként, azaz a 41 ezerből tehát 32 ezer kapásból elugrik.
na azért ez elég nagy rejtély mégis hogyan tudok megélni, nem ?
8/11 anonim válasza:
előző. szimplán panaszkodni mehettél volna a pénzügyek kategóriába pl. biztos vannak ott sokan, akik pont ezeket a dolgokat dumálják ki. ezzel nem azt mondom, hogy alaptanan a felháborodásod. Tényleg gyalázatos, milyen összegekkel bírják kiszúrni az ember szemét néha ("itt van, ebből éljél meg, ha bírsz"), de ennek nem itt a helye.
9/11 anonim válasza:
Valaki tett föl kérdést a rendi országgyűlés és a mostani demokrácia témában, oda írjátok meg ez utolsó társadalmi rejtélyt.
10/11 anonim válasza:
00:11-es vagyok. Most jutott eszembe, hogy ha ilyesmi érdekel, akkor olvass Dänikent. Kicsit néha elengedi a fantáziáját, de pont az ilyen dolgokban mozog, sok könyve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!