Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy néha magam...

Miért érzem úgy néha magam mintha álomban lennék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Agyműködési zavar.

Ha súlyos, akkor pszichológus kell.

2009. okt. 10. 18:45
 2/6 anonim válasza:
Szerintem csak fáradt vagy olyankor.Néha velem is megesik, de csak akkor amikor fáradt vagyok.
2009. okt. 10. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van, de elég ritkán. Főleg ha álmos vagyok. Pl. mentem az utcán, és nem éreztem, hogy megyek... mintha nem is lennék ott. Nagyon érdekes érzés. De, szerintem nem akkora prbléma.
2009. okt. 10. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudathasadás. Pszichiátriai eset.
2009. okt. 10. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az előttem említett tudathasadásos téma jobban érdekel, nézdd meg a Num(Matthew Perry játsza a főszerepet) című filmet, pont erről szól.
2009. okt. 11. 12:15
 6/6 anonim válasza:
rám mindig a suliban jöttrám..amikor a tanár magyarázott a tábla előtt:D vagy amikor pont én olvastam részletet tankönyvből hangosan...furcsa volt csak féltem hogy hülyeséget kezdek el olvasni mert ugy érzem mintha álomban lennék....vagy megtörtént dolgokról ugyérzem mint ha csak álmodtam volna....pl:jártam egy helyen
2012. aug. 16. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!