Mit tegyek ha egy napra láthatatlan lennék?
Azt csak te tudod....
MI honnan tudjuk, hogy mit szeretnél ?
Én meglátogatnám az összes mocskos tolvaj politikust, bankvezért, maffiózót meg "becsületes vállalkozót" - legalábbis annyit, amennyit tudok - kipakolnám a széfüket, felgyújtanám a palotájukat, majd a szerzett pénzből bevásárolnék kaját, ruhát és mindennapi használati tárgyakat amit szétosztanék a szegényeknek.
Magamnak meg eltennék pár milliárdot, mint a jótevő jutalma :D
Számomra ismeretlen, vagy kevésbé ismerős csajokat lesnék a szobájukban, vagy a zuhanyzójukban maszturbálás közben
(barátokat, közelebbi ismerősöket elvből nem... közelebbi csaj ismerősöket szeretem én magam levetkőztetni, vagy elérni, hogy ők szedjék le rólam a ruhát ;-))
Vagy szemét emberek üzleti titkait árulnám
Felcsapnék jó pénzért magánnyomozónak
Egy csomó baromságot kitalálnék a poén kedvéért
stbstbstb
Nagyon vigyáznék, hogy senki ne jöjjön nekem ezerrel, és életben maradjak. Mondjuk vakon ez nem lenne egyszerű.
Állatokat már csak azért sem tudnék megfigyelni, mert nekik többnyire remek fülük és orruk is van (vagy ultrahangos radarjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!