Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy napra...

Mit tegyek ha egy napra láthatatlan lennék?

Figyelt kérdés
házi feladadt
2011. jan. 23. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudod....

MI honnan tudjuk, hogy mit szeretnél ?

2011. jan. 23. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez mitől tudomány? Írd meg a leckédet egyedül.
2011. jan. 23. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Én meglátogatnám az összes mocskos tolvaj politikust, bankvezért, maffiózót meg "becsületes vállalkozót" - legalábbis annyit, amennyit tudok - kipakolnám a széfüket, felgyújtanám a palotájukat, majd a szerzett pénzből bevásárolnék kaját, ruhát és mindennapi használati tárgyakat amit szétosztanék a szegényeknek.

Magamnak meg eltennék pár milliárdot, mint a jótevő jutalma :D

2011. jan. 23. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt egyszer körkérdés egy társaságban. a legtöbb ötlet mások, vagy az állatok megfigyelése, utazás vagy csínytevések, rablások voltak.
2011. jan. 23. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Számomra ismeretlen, vagy kevésbé ismerős csajokat lesnék a szobájukban, vagy a zuhanyzójukban maszturbálás közben

(barátokat, közelebbi ismerősöket elvből nem... közelebbi csaj ismerősöket szeretem én magam levetkőztetni, vagy elérni, hogy ők szedjék le rólam a ruhát ;-))

Vagy szemét emberek üzleti titkait árulnám

Felcsapnék jó pénzért magánnyomozónak

Egy csomó baromságot kitalálnék a poén kedvéért

stbstbstb

2011. jan. 24. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyáznék, hogy senki ne jöjjön nekem ezerrel, és életben maradjak. Mondjuk vakon ez nem lenne egyszerű.

Állatokat már csak azért sem tudnék megfigyelni, mert nekik többnyire remek fülük és orruk is van (vagy ultrahangos radarjuk).

2011. jan. 24. 02:04
 7/8 A kérdező kommentje:
te mit akarsz
2011. jan. 26. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
ti mit akartok
2011. jan. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!