Mikor jön el a világvége ha egyáltalán jön? 13/L
Mostanában fog megszünni szerintetek a világ vagy majd több 100 évmulva mert hát nagy terveim lennének a jövöre és eléggé félek a haláltol
de már mindenütt a világ végéről olvasni meg hoyg hamarabb itt lessz mint hittük stb
és eléggé megrémisztenek
Én nem tudom, neked hol van a "mindenütt", ahol a világvégéről olvasni, én sehol nem olvasom.
Igaz a kétes vallási szekták színes lapjait gyorsan a kukába dobom.
Nyugodtan tervezd a nagy terveid és ne félj a haláltól. Semmi értelme. Nem lehet úhy élni, hogy hagyjuk hogy bizonytalan dolgok befolyásolják az életünk. Ezzel az erővel attól is félhetsz, hogy holna a fejedre esik egy tégla.
háát intertneten olvastam !!!
De annyira félek mert 13 éves vagyok és most kezdek az életemen komoylan gondolkozni és akkor meg itt van a környezet szennyezés stb meg a világvége és annyira megrémitő
és most szeretek egy fiút 2 éve mmár de ő nem tudja és nem merem elmondani neki és félek soha nem monodm el neki
Nem lehetne 11-én?
Amúgy a világvégékről itt olvashatsz sokat - képekkel illusztrálva:
Az összes többi oldal csak rémhír.
A világnak soha nem lesz vége legfeljebb csak mi nem leszünk a részei. A földnek sem ért a környezetszennyezés mert a föld az túl éli. Legfeljebb az emberek és a többi élőlény nem.
Pár milliárd év alatt majd újra kialakul valamilyen élet.
ileltve akár az igaz, hogy a világegyetem a végtelenségig tágul, akár egyszer csak nem összehúzódik és elpusztul, akkior is legfeljebb csak a mi univerzumunk. Végtelen sok univerzum létezik és ebből vannak amelyek elpuszulnak és vannak amik keletkeznek. Annyira jelentéktelen kis semmiség egy élete a mindenség szempontjából, hogy nem is érdemes a halálod miatt aggódni. Ha már meghaltál akkor téged már úgysem fog zavarni. Addig meg ha azzon aggódsz hogy mennyire félsz a haláltól, azzal csak az életed keseríted. Én magától a haláltól nem félek csak értelmetlenül nem akarok meghalni. Például ecsúszok a kádban vagy leesek a lépcsőn, vagy mondjuk nem akarok szívrohamot kapni a vécén ülve. Az olyan ciki lenne.
Hát,ez eléggé izés,de midnenki szerint a 2010-es évek körül.
Leríom:
2012.12.21---> Vége a Maya naptárnak,jön valami Nibiru,katasztrófák,Krisztus 2.eljövetele
2013---> Armageddon(újságban olvastam[Blikk :)] )
2015---> Globális felmelegedés,ivóvíz elfogyása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!