Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor jön el a világvége ha...

Mikor jön el a világvége ha egyáltalán jön? 13/L

Figyelt kérdés

Mostanában fog megszünni szerintetek a világ vagy majd több 100 évmulva mert hát nagy terveim lennének a jövöre és eléggé félek a haláltol

de már mindenütt a világ végéről olvasni meg hoyg hamarabb itt lessz mint hittük stb

és eléggé megrémisztenek

2009. okt. 10. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, neked hol van a "mindenütt", ahol a világvégéről olvasni, én sehol nem olvasom.

Igaz a kétes vallási szekták színes lapjait gyorsan a kukába dobom.

Nyugodtan tervezd a nagy terveid és ne félj a haláltól. Semmi értelme. Nem lehet úhy élni, hogy hagyjuk hogy bizonytalan dolgok befolyásolják az életünk. Ezzel az erővel attól is félhetsz, hogy holna a fejedre esik egy tégla.

2009. okt. 10. 08:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy már itt is van, csak még mi nem is tudunk rólla, csak sejtjük? Nem történtek veled nagyon furcsa dolgok mostanában, amin elgondolkodtál, hogy na ilyen nem létezik... Ezek előjelek lehetnek szerintem!! De én lehet, hogy egy fanatikus vagyok, de ezt is sok helyen olvasni bizonyos vallások tanaiban...
2009. okt. 10. 08:47
 3/11 A kérdező kommentje:

háát intertneten olvastam !!!

De annyira félek mert 13 éves vagyok és most kezdek az életemen komoylan gondolkozni és akkor meg itt van a környezet szennyezés stb meg a világvége és annyira megrémitő

és most szeretek egy fiút 2 éve mmár de ő nem tudja és nem merem elmondani neki és félek soha nem monodm el neki

2009. okt. 10. 09:01
 4/11 anonim válasza:
77%
2012.12.21 elvleg ilyenkor szeritnem hülyeség
2009. okt. 10. 09:11
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Sokmilliárd éved van még. Legalábbis a jelenlegi fizikai modell szerint az univerzum (ha egyáltalán véges a számára kiszabott idő) létezésének idejéből még csak egy kis töredék telt el, azaz sokkalta több van előttünk.
2009. okt. 10. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Azt is tartják egyes tanok,hogy mindenkinek egyenként jön el a saját világvégéje. És a sok kis világvégéből lesz idővel a nagy, a teljes, a mindent elsöprő. Már elkezdődött a folyamat, csak még nem tudni,mikorra teljesedik ki. A környezetszennyezés és az emberi szenvedélyek láncreakciójaként keletkezett energia akkumulálódik, és pusztító viharként megtisztítja a földet a sok káros és önmagát meghazudtoló életformától.
2009. okt. 10. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
én vagyok az apokalipszis egyik lovasa, a világvége 2009 oktober 15.-én lesz.
2009. okt. 10. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lehetne 11-én?

Amúgy a világvégékről itt olvashatsz sokat - képekkel illusztrálva:

[link]

Az összes többi oldal csak rémhír.

2009. okt. 10. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:

A világnak soha nem lesz vége legfeljebb csak mi nem leszünk a részei. A földnek sem ért a környezetszennyezés mert a föld az túl éli. Legfeljebb az emberek és a többi élőlény nem.

Pár milliárd év alatt majd újra kialakul valamilyen élet.

ileltve akár az igaz, hogy a világegyetem a végtelenségig tágul, akár egyszer csak nem összehúzódik és elpusztul, akkior is legfeljebb csak a mi univerzumunk. Végtelen sok univerzum létezik és ebből vannak amelyek elpuszulnak és vannak amik keletkeznek. Annyira jelentéktelen kis semmiség egy élete a mindenség szempontjából, hogy nem is érdemes a halálod miatt aggódni. Ha már meghaltál akkor téged már úgysem fog zavarni. Addig meg ha azzon aggódsz hogy mennyire félsz a haláltól, azzal csak az életed keseríted. Én magától a haláltól nem félek csak értelmetlenül nem akarok meghalni. Például ecsúszok a kádban vagy leesek a lépcsőn, vagy mondjuk nem akarok szívrohamot kapni a vécén ülve. Az olyan ciki lenne.

2009. okt. 10. 15:46
 10/11 anonim válasza:

Hát,ez eléggé izés,de midnenki szerint a 2010-es évek körül.

Leríom:

2012.12.21---> Vége a Maya naptárnak,jön valami Nibiru,katasztrófák,Krisztus 2.eljövetele

2013---> Armageddon(újságban olvastam[Blikk :)] )

2015---> Globális felmelegedés,ivóvíz elfogyása

2010. dec. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!