Mi lenne ha 1 portal-ba beledobnánk 1 másik portalt? (többi lenn)
Legutóbb amikor a való életben ( valüs fizikai körülmények között) egy nyitott féregjárat kiinduló pontját bedobtam a végpontjába óriási rózsaszín plüss nyuszik ugrottak elő egy spontán létrejött interdimenzionális hasadékból és közölték, hogy legyek szíves máskor nem játszani a féregjáratokkal mert leharapják a bal csuklómat.
Rögtön ezután felébredtem és ráeszméltem hogy a Portal egy játék és nem kéne hülyeségeken törni a fejem. Próbáltam finoman fogalmazni :)
Na igen.
Ebből lehet látni, hogy milyen keveset tudunk jelenleg a féregjáratokról. Azt se, hogy létezhetnek-e...
Ha ismernénk a jelenséget, akkor nyugodtan fel lehetne tenni ezt a kérdést is.
Azt pl. elég jól ismerjük, hogy mi történik két fekete lyuk ütközésekor. Azt is elég jól tudjuk, hogyan tud felnyitni egy fekete lyuk egy napot.
Majd, ha ilyen kérdéseket is feltehetünk - akkor kezdjük majd megismerni a féregjáratok technikáját is.
Apropo: nincs olyan, hogy "álló" vagy "mozgó" féregjárat. Az űrben minden mozog, semmi sem áll. Ha nem létezik mozgó féregjárat - ami külön probléma, mert hogyan mozog a mi terünkön kívüli része? Mihez kapcsolódik a két vége? - az azt jelenti, hogy nem létezik féregjárat egyáltalán.
Ha jól értem azt akarod hogy egy meglévő nyitott portálon keresztül lősz egy új portált...
Mivel nekem a játék nem megy,ezért si'rok i, és YouTube-on
nem figyeltem ez a meglévő portál zárási pontjától függ
1.Ha a portál a pg közvetlen(!)elsütése után záródik akkor átrepül a "portál-gömb,pog" az ellenkező szi'nű portálon de nem létesi'thető örökmozgő, de frissi'ri az azonos szi'nű portált
2. Ha a portál a pg elsütése a pog becsapódásakor zár akkor átmegy a portálon és létesi'thető örökmogó
pg=porta gun
pog= portal gomb,az a kis ize amit kilossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!