Meg lehetne csinálni Iron Man páncélját?
A többi is mesebeli. Olyan anyag nincs, ami ilyen vastagságban ellenáll a 12.7-es géppuskának, ahogy azt láttuk a filmben. A repülés is vicc, milyen anyag jön ki a talpán és azt hol tárolja? Az informatikai rendszere is vicc, Hollywood. Amikor meg magától járkált a páncél és repülve részt vett a harcban, akkor már nem bírtam a röhögéstől nézni.
De még ha létezne is ilyen páncél, az ember benne akkor is meghalna egy zuhanástól, vagy falnak csapódástól, a gyorsulás szétlapítana a páncélban.
Azon is jót röhögtem, amikor valamelyik részben az F-22-es szárnyának csapódott, az meg leszakad a gyökérnek meg semmi baja.
Hát mikor az első részben kikalapálta vaslemezből a sisakot, aztán meg a laptopról feltöltött a vaslemezre valamit, ami hirtelen hiper golyóálló repülő szuper páncéllá vált. :) Plusz kesztyűt nem kalapált magának a barom, csak egy bőr kesztyűje volt, de a marha nagy vasajtót az öklével törte át. :)
Kemény legény ez a csóka.
Második válaszoló :
Te minden filmet ilyen szemmel nézel? Hitvány életed lehet :) Meg sz@r lehet stréberfejjel élni. :)
Ja, ezekkel az értéktelen filmekkel szemben mindig kritikus vagyok. Az első rész elején egyébként is elvágta magát a film a folytatásokkal együtt, amikor a gonosz, műveletlen tök hülye aljanép a film szerint magyarul beszélt. Közben arra sem vették a fáradtságot, hogy tényleg magyar legyen az illető, ne csak a google fordítóból tanulja meg azt a 2 szót amit kinyögött, persze azt is szarul.
Utolsó, lehet neked elég ez az értelmi szint, ezt is várja tőled hálivúd, nekem nem elég. Ezek teljesen értéktelen filmek, nem mondom hogy nem látványosak, de valóságtartalma a Tom és Jerry-vel van egy súlycsoportban, ugyanakkor úgy adják elő, mint amerika felsőbbrendűségét. De látom nálad hatásos az agymosás, elhiszed hogy ilyen létezhet, de csakis titkos amerikai bázisokon. Nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!