Hogy tanuljak meg mindent a vizsgáimra 3 nap alatt?
mondjuk állj neki tanulni, és ne itt b*szd el az idődet..
3 nap nem elég ,sajnos tapasztalat, nekem szóbeli vizsgára 4 napom maradt, és egy párat tudtam csak megtanulni nagyjából, 82 tételem volt összesen, és egyik sem rövid...
Ha írásbelid is lesz, akkor megszívtad, ha csak szóbeli akkor marad a szerencse, megtanulsz egy párat jól, és a többit átnézed hogy azért tudj egy két dolgot mondani ha véletlen azt húznád ki.
"én utolsó két nap tanúltam meg mindent érettségire :P"
Persze-persze, előtte pedig négy éven keresztül csupa 1-es dolgozatokat írtál az érettségi-tantárgyakból, ugye? Legalább ne etesd hülyeséggel a kérdezőt.
Kérdező, volt rá majd kerek négy éved, hogy felkészülj az érettségire, miért kellett neked kivárni az utolsó három napot? Most már csak a szerencsédben bízhatsz, hogy éppen pont olyan kérdést fogsz húzni, amit megtanultál, vagy amúgy is tudtál.
Ha lehetséges lenne a teljes érettségi tananyagot három nap alatt bebiflázni, akkor szerinted miért nyaggatnák a diákokat négy éven keresztül vele?
"Am nem igaz, mert meglehet csinálni!"
Nem lehet megcsinálni. Te sem az utolsó három nap alatt tanultad meg a négy éves tananyagot, különben nem írtál volna 5-ös dogákat évközben. Saját magadnak mondasz ellent ugyanazon hozzászólásban :)
Persze-persze :)
Tudtad közben is. Csak a sokk - amit az okozott, hogy rádöbbentél, hogy három nap múlva érettségi lesz - egyfajta gátat szabott a gondolataidnak. Az agyad rákattant erre a gondolatra (hogy 3 nap múlva érettségi), és más gondolatot nem is engedett a helyére.
Ugyanezen sokk hatása alatti pánik eredményeképp írtad ki ide ezt a kérdést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!