NEM TUDOM MIVEL MENJEK TOVÁBB Gimnáziumba szeretnék tovább menni. A biológia megy de a vértől, csontoktól rosszul leszek. Angolt nem igazán szeretem járok külön tanárhoz szerinte jó a fejem könnyebben tanulok és nem vagyok rossz angolból. Mi tegyek?
Figyelt kérdés
13/L 7. osztályos vagyok kitűnő, maximalista:s.A jó tanuló osztálytársaim mind tudják mivel mennek tovább.2013. máj. 22. 16:07
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Elnézést kellene kérnem, hogy kiemeltem, esetleg zavar? xD Ha egy értelmes válaszod nincs akkor nem kérek belőle. És igen sok választ kaptam és nagyon örülök neki. Gimmázium középiskola nem ugyanaz?
2013. máj. 29. 13:58
12/12 bensdorp válasza:
A középiskola tágabb fogalom. Középiskola a gimnázium, a szakközépiskola és a szakiskola is.
Nézd meg, milyen osztályok indulnak a környékeden lévő iskolákban, és próbálj az adott főtárgyak alapján választani! Az viszont tényleg igaz, hogy nagyon melléfogni nem tudsz, mivel érettségi után bármilyen középiskola után mehetsz még bármilyen irányba, legfeljebb több energiát kell majd belefektetned otthon. Sok sikert a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!