Új világ köszönt ránk?
A médiában olyan műsorok vannak, amiben tanítanak bennünket, hogyan éljünk, táplálkozzunk, viselkedjünk helyesen. A hitre buzdítás a legerősebb!
Motiválnak bennünket. Az interneten is. Egyszóval a világ nagy változáson megy át. És Szerintem ezt nem a médiára ható nézettség miatt "művelik".
Szerintük (média) A "jó irányba". Negatívum az: De lesz-e mindenkinek munkahelye, megszűnnek-e a háborúk? Szerintem nem. A gyerekeink úgymond elromlanak. Tükörben fényképezés, okos telefon, SP, Justin Beaber és társai énekesek.
Vissza a médiához, amit a parlamentben is hirdetnek: A hitre erősítés. Gyökerestől szüntetik meg a hadd ne mondjam micsodát. Most nagyon védik az olyan népeket pl., (akiket, ha ide leírnék, törlés járna).
Ezáltal a Jobbiknak nem sok jövőt jósolok. Bár én egyik párthoz sem tartozom. Nem, mintha érdekelne.
A lényeg: A világ nagy változáson megy át. És ezt látnunk kell.
Lehet, hogy a jó irányba fordul a világ, senki nem lesz többé kövér, nem leszünk idegesek, nem lesznek bűnözések.
De, amint elképzelem a jövőt:
Egyre több munkanélküliség lesz, a gyerekeinkből sajnos utcalány válik. (A jövőt nézve). Mindenki okos telefonnal mászkál és csak pittyegtet, ami már nem is telefon lesz, hanem kisebb tv. Ipad, stb... A gyerek üvölt majd: Nekem okos telefon kell, mert, ha nem kapok, nyakon verlek.
Úgyhogy különös világ (jövő) elé nézünk.
Ha már a politikusok is bejelentették, (nem is titkolják) hogy ők belőlünk táplálkoznak. Az adónkból finanszírozzák a mezőgazdaságot.
És az az igazság: minden műsorban csak a feszültséget oltják az emberekbe. Az egyik megőrül, a másik szétveri a fejét.
Stresszessé teszik az embereket, és rábeszélik őket istenre, hogy bízzunk benne. Mert a médiából isten hirdetése folyik minden műsorban.
Ha leülsz a tv elé, egy nap többször hallod azt minden műsorban, filmben, hogy: isten, mintha elmennél a templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!