Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem bírok koncentrálni a...

Nem bírok koncentrálni a tanulásra, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó jegyeim vannak, mindössze tesiből, meg rajzból voltam 4-gyes félévkor. Mostanában egyre inkább azt érzem, hogy nem bírok tanulni. Hiába próbálkozom, ülök a könyveim felett, nem bírok koncentrálni. Ha az iskolára, a benti tolltartómra gondolok, görcsbe rándul a gyomrom. Már csak néhány hét van hátra, nem szeretném lerontani a jegyeim! Mit tegyek?

2013. máj. 10. 10:23
 1/6 anonim válasza:
Ismerős érzés, néha eléggé elveszítem a lelkesedésem (mert néha az is van).Viszont, ha bekapcsolok valami zenét és úgy tanulok akkor kb szórakozásnak tekintem a tanulást és könnyebben megragad.Persze nem csak olvasgatni írj egy vázlatot amit többször olvass át.Próbáld meg felmondani,remélem segít :)
2013. máj. 10. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet valami enyhe burnout szindróma féleség kapott el. Ennek nézz utána szerintem és ne hanyagold el a kérdést.
2013. máj. 10. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Fú velem is van ígye
2013. máj. 10. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
És, ha 'burnout'-om van, akkor mit tegyek?
2013. máj. 10. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne tanulj.
2013. máj. 10. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem hiszem egyébként, hogy az lenne a bajod. Itt esetleg lehet valami hasznos. [link]

Nyilván a ne tanulj a nagy ellenpont, egyszerűen csak gondold át, hogy mit szeretnél, hogy jelen legyen az életedben és még sincs, mire vágysz. Aztán realizáld ezeket. Egyébként attól függően, hogy hányadikos vagy valószínűleg az sem tragédia, ha egy kicsit nem tanulsz, bár nyilván az sem jó, ha esetleg nem oda vesznek fel ahová szeretnéd.

2013. máj. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!