Lehet gyorsan Érettségim?
Figyelt kérdés
Szeretnék magamnak egy érettségit de nem szeretnék 2év felkészitőre járni stb... Pszichologus szeretnék lenni de ahozz kell érettségi úgy tudom2013. ápr. 23. 10:13
1/8 anonim válasza:
Pszichológus képesítéshez egyetem is kell, nem csak érettségi. Az egyetem 5 év. Ha neked a 2 év sok az érettségihez, ami normál esetben 4 év lenne, akkor szerintem felejtsd el az egészet...
3/8 anonim válasza:
LoLz.
Egyébként meg aki tud írni olvasni az bármikor leérettségizik 3-asra.
4/8 anonim válasza:
Németből javasolnám, ott kötelező a főneveket nagybetűvel írni, magyarul nem.
5/8 Bajer válasza:
Igen lehet, nyomás a józsefvárosira, ott árulják.
6/8 A kérdező kommentje:
nah figyú én csak kérdeztem nem arra vagyok kiváncsi mit hogy kell írni meg ezek azt tudom hogy egyetem is kell hozzá ép azér kérdeztem hogy lehet e hamarabb éretségizni hogy ne keljen anyit tanulnom
2013. ápr. 23. 16:50
7/8 anonim válasza:
Uhh...
Pedig gyanús, hogy az a 2 év is igen kevés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!