Miért csak a víz, és normális légkör a fontos az élet kialakulásához?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen olvastam már, hogy olyan bolygón alakulhatott ki élet ahol van folyékony állapotú víz és normális légkör. Tehát mint a Földön. De mivel "elvileg" nem találkozott még senki földön kívüli lénnyel így szerintem abszolút nem elképzelhetetlen, hogy egy másik lénynek nem a víz és az oxigén a fontos, hanem mondjuk más. Csak én látom ezt rosszul?2013. ápr. 19. 17:30
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az, csak egyáltalán nem tartom kizártnak azt, amit elmondtam. A "világegyetemben azonos törvények" meg szintén csak egy feltételezés. Ugyan olyan mint az enyém. Ezzel az erővel akkor minden bolygón van élet. Mert azokon is ugyan úgy van megvan minden. A világegyetem hatalmas és folyamatosan tágul. Ezért szerintem bőven elképzelhető az, hogy nem szükséges sem szén, sem oxigén, sem pedig víz az élethez.
2013. ápr. 19. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!