Privát08 kérdése:
FONTOS, hány ferde torony van a világon?
Figyelt kérdés
Fizikából azt a feladatot kaptam hogy írjam össze a világ ferde tornyait,és rakjam növekvő sorrendbe hogy melyik a legferdébb.. tudom hogy van a pisai meg van egy templom is, de többet nem igen találtam :/2013. ápr. 14. 10:20
1/5 anonim válasza:
Mármint az összes ferde tornyot le kell írnod vagy csak a híresebbeket?
Egyébként ha fizika, akkor írd le szépen hogy az összes létező torony ferde torony, mert abszolút tökéletesen 90°-os torony nem létezik max elméletben.
2/5 anonim válasza:
Ne más idejét rabold, hogy dicsekedhess az eredménnyel. Ott az internet, ott számtalan kereső, dolgozz egy kicsit.
3/5 A kérdező kommentje:
nem más idejét rabolom ezzel! úgy gondolom aki szeretne segíteni segít akinek meg rabolnám az idejét úgy se válaszol ! tegnap kezdtem keresgélni de nem találtam annyit amennyit ő elfogadna.. Digo neked pedig köszönöm a választ ! odaírom hátha plusz pontot kapok ! :)
2013. ápr. 14. 10:47
4/5 anonim válasza:
Teljes listát nem tudok írni, de találtam egy kis segítséget (9.-13. oldal):
Szerintem ha ezekből készítesz egy összeállítást, már meglesz a pluszpont. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm ! :)
2013. ápr. 14. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!