Szerintetek van olyan pillanat a világon h senki nem pukizik? :$ :D
a kérdés ez is lehetne:
Szerintetek van olyan pillanat a világon, hogy senki sem tesz fel értelmetlen kérdést?
Kizártnak tartom, hogy volt ilyen pillanat az elmúlt ezer évben. Ha lenne ilyen érzékelő műhold, ami ezt a hangot kiszűri, egyetlen összefüggő recsegést bocsátana ki az egyész Föld.
(Micsoda egy kérdés ez! :D)
Matematikailag jól megfogható a kérdés. A következő adatokat kell ismerni:- az emberiség össz. létszáma,
- egy pukizás átlagos hossza
- pukizás átlagos gyakorisága emberenként
Nem is lenne bonyolult az egyenlet.
"Ha azt nézzük hogy a pillanat maga egy 0 hosszúságú történés, akkor matematikailag van olyan pillanat."
Nem biztos, mert ha pl. az egyik puki tart 0. időpillanattól az 5-ig, a másik a 3-tól a 10-ig, akkor nincs szünet. Én el tudom képzelni, hogy mielőtt Kairóban az egyik ember befejezi a pukit, Tokióban már elkezdte a másik. :)
-7 milliárdan vagyunk.
-Egyszer egy tv-műsorban láttam, hogy átlagosan 16 puki/fő/nap. (nem kell tiltakozni, álmodban is pukizol!!)
-ha átlag 1 sec-cel számolunk/puki (sztem ez jóhiszemű becslés), akkor is:
Egy nap 86400 másodpercére 112 milliárd(!!!) egy másodperces puki jut!
Tehát nem valószínű, mert átlagosan minden egyes pillanatban kb. 1.300.000 ember fingik! Jó étvágyat! ;)
Babetta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!