Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Aki gyalogsárkányozik, az...

Aki gyalogsárkányozik, az repülés után, miután földet ér, hogy megy el onnan?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, a felszerelés van vagy 25-35 kiló. Mindig oda kell rendelni egy kocsit, vagy mi?
2013. ápr. 10. 16:20
1 2
 11/16 Wadmalac ***** válasza:
2013. jún. 3. 08:40
 12/16 Wadmalac ***** válasza:

Nesze egy kezelési utasítás.

[link]

2013. jún. 3. 08:43
 13/16 A kérdező kommentje:

"Kirepülöd magad, leszállsz. Szétszereled, elpakolod, aztán vonat busz metró autóstopp. Csak kicsit nehezebb a csomag.

Miért lenne más a helyzet?"

Csak azért, mert egy 7 méter hosszú, 35kg+, fogás nélküli csomagot egy ember nem tud hordozni, ellentétben egy max. húszkilós hátizsákkal. És stoppal se lehet hazavinni; megnézem azt a stoppost, aki gyalogsárkánnyal hazajut. Még akinek van elég nagy tetejű kocsija, annak is speciális tetőcsomagtartót kell felszerelnie, hogy elvigye. Vonat? Busz, metró? Látszik, hogy életedben nem láttál még ilyen szerkezetet.

Hogy értsd: [link]

2013. jún. 3. 09:53
 14/16 Wadmalac ***** válasza:

"Látszik, hogy életedben nem láttál még ilyen szerkezetet."

Te aztán marha sokat láttál, ha ilyen okos kérdést teszel fel.

Egyébként vannak tovább bontható típusok, amiket 2 méternél rövidebb darabokra lehet szedni. Egy hegymászó a hátán felviheti a hegyre. Persze ennek megfelelőek az árkategóriák is.

Ja, nem láttál még olyat?

Biztos én tehetek róla.

Mindegy. Ha ekkora problémát és megoldhatatlan dilemmát jelent neked, inkább maradj te is a paplanernyőnél. Vagy a paplannál.

2013. jún. 3. 10:34
 15/16 A kérdező kommentje:

"Te aztán marha sokat láttál, ha ilyen okos kérdést teszel fel. "

Láttam már egy párat.

Paplanernyő? Szevasz, örültem a beszélgetésnek!

2013. jún. 3. 12:15
 16/16 Wadmalac ***** válasza:
66%

Nem véletlenül írtam paplant.

Amúgy tojok rá, csak irritált a reakció stílusa.

Csak így tovább, sok barátot fogsz vele szerezni. Ha már neveltetést nem sikerült.

2013. jún. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!