Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik elméletben hiszel az...

Melyik elméletben hiszel az emberiség eredetét illetően?

Figyelt kérdés

Evolúció, Isteni eredet, földönkívüliek tenyészete, stb...

És miért?

2013. ápr. 10. 11:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%

20as. nézd meg ezt a videot. ez gyönyörűen felvázolja mi is a helyzet..

http://www.youtube.com/watch?v=ekCdbbewFWU

2013. máj. 13. 12:49
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Húh megnyugodtam, egy youtube videó bebizonyította, hogy az evolúció téves, még szerencse, mert büdös majmokat ugyan ki akar unokatesónak. Amúgy ezt a redukálhatatlan komplexitású dolgok kialakulása érvet szerintem igen sok helyen cáfolták már, de hát ez van.
2013. máj. 13. 15:20
 23/25 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell annyira vakon ragaszkodi egy elmélethez csak azért, mert jelenleg nicsen jobb magyarázat a dolgokra..

Szerintem ha ma élne darvin, biztos elismerné, hogy tévedett.. végülis elég sok minden van ami nem fér bele.. ezt a filmet végignézve, józan paraszti ésszel belegondolva, a darvin féle törzsfejlődéses elmélet egy nagyon szép mese..

2013. máj. 13. 22:56
 24/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha ma élne darvin, biztos elismerné, hogy tévedett.."

Igaz, ugyanis túl sok ostoba, életképtelen ember él a Földön ahhoz, hogy az evolúció igaz legyen rájuk.

2013. máj. 15. 00:52
 25/25 Wadmalac ***** válasza:

"ezt a filmet végignézve, józan paraszti ésszel belegondolva, a darvin féle törzsfejlődéses elmélet egy nagyon szép mese.."

Na ez a baj, hogy összekeveritek a nem megalapozott elméleteket a bizonyított tényekre alapozottakkal.

Egy minden tudományos alaposságot nélkülöző, sőt tényferdítő youtube video elég, hogy eldobjátok mindazt, amit évek alatt tanultatok (ha tanultatok).

Ezért tudnak a szekták (viszonylag) értelmes embereket is maguk alá gyűjteni a humbugjaikkal.

Az összes ilyen evolúció-"cáfolat" minden egyes pontja simán cáfolható, nem ér semmit.

2013. máj. 15. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!