Lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ha egy számítógép billentyűzetét bekenem UV- fényre világosodó tintával és mondjuk valaki 2 órával később beír valamit a billentyűzettel akkor ha rávilágítok UV lámpával akkor látszani fog mit írt be? Ha valami nem érthető kérdezzetek :)2013. ápr. 2. 16:52
1/2 anonim válasza:
Még ha fog is látszani, nem sokat érsz vele, ha elég sokat írt be, akkor csak egy betűhalmazt fogsz látni, de a sorrendet nem.
2/2 anonim válasza:
Akkor én kérdeznék:
Mit értesz az alatt, hogy UV fényre világosodó tinta? UV fény hatására kivilágosodik (értsd: kifakul) vagy csak akkor világos ha UV fény éri (értsd: világít UV fényben)?
Szerintem egyiknek sincs hatása, mert ha befested azzal eléred, hogy mindegyik be lesz festve... nem csak azok amiket megnyomtak, vagy arra számítasz hogy nagyon lassan szárad meg a tinta és addig elkeni az ujjaival? azt biztos észrevenné, meg amúgy is összemaszatol mindent és nem fog látszani semmi a billentyűzeten.
Szerintem jobb ötlet ha valahogy sikerül bekenni az emberünk ujjhegyeit (mint pl a Nemzet Aranyában), de persze ez is csak akkor működik, ha csak pár karakter ír és így is csak egy kupac karaktert kapsz sorrend nélkül, ahogy már említették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!