Hiszel a paranormális dolgokban? Szellemek, ufók, molyember, stb.
Figyelt kérdés
Van valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban?2009. szept. 12. 20:32
11/17 Salx Narval válasza:
Nem, de szeretem a velük kapcsolatos történeteket.
12/17 anonim válasza:
Nem UFO, hanem földönkívüli..
UFO annyit jelent, hogy Unidentified Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy! Abban nem hiszem, hogy kéne valamit hinni :D
Amúgy a kérdésre válaszolva: én hiszek egyes dolgokban, szellemekben, földönkívüliekben! Szerintem más bolygókon is van élet, melyeket nem tudunk felfedezni, amikről nem tudunk semmit, mint ahogy ők sem rólunk! :-)
13/17 anonim válasza:
a válaszoló, aki megszivatta az embereket pesten, gret neki:D
én is kibpróbálom majd;)
14/17 anonim válasza:
szerintem a molyember létezik
15/17 anonim válasza:
én hiszek a molyemberben is meg a szellemekben, de Nessieben nem :D
16/17 anonim válasza:
Én mindent el hiszek ugyanis logikusan közelítem meg mind. Ufo az 1. Mert mi is 1 bolygón születtünk ahol bármi mutáció miatt ki alakulhatott az élet ezért feltételezem ha van ember kell legyen földönkívülilénynek is 2. Tippem a szellemekre, hogy másik dimenzióba létezhetnek de azt nem gondolom hogy látnak emberek ilyeneket. A dimenziókról több logikus magyarázat van tudományosan leírva. Én nem kétlem egyiket sem sok tudományos magyarázat létezik a természet feletti látottakra. Szerintem minden ilyen dologra van jó igazi elmélet !
17/17 Valaki Renáta válasza:
Paranormális, mint az érzékelésen túli érzékelés, ez egy létező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!