Valóban létezik női logika? :D Ha igen, akkor valaki valaha megértette már? :D Kösz előre is.
A női logika működésmechanizmusa a világ leg egyszerübb dolga.
Egy 4 betűs mondattal el tudom nektek magyarázni:
Csak.
Na, azért... ;)
Én is tudnék érdekeseket kérdezni a férfiak gondolkodásmódjával kapcsolatban, aztán alaposan fel kellene kötnötök a gatyátokat, hogy válaszolni tudjatok...
De mint fentebb írtam, a nőket sem nagyon lehet megérteni sokszor. Szóval szerintem úgy általában az embereket. Bonyolultak vagyunk...
Ó, most de ismered a szabályzatot, Kilowatta...
Azt nem olvastad benne, hogy csak valós kérdéseket szabad kiírni? Ez pedig nem tűnik annak, mert a _hímnemű_ kérdező láthatóan nem tudományos választ várt a kérdésére. Akkor miért is ide írta ki?
Vagy offolni sem lehetne, ugyebár, meg válaszra válaszolni sem stb. Ezekkel nem volt problémád eddig.
Szóval néha érvényes a szabályzat, néha meg nem? Ez milyen logika már? Hol van a férfias határozottság és következetesség? :P
Node nem bántalak, mert te legalább vicces vagy. És bátor is. A többiek inkább behúzták fülüket-farkukat. :D
Inkább interjúvoljuk meg a kérdezőt, hogy milyen konkrét példára gondolt.
Frici, fejtsd ki az esetet pontosan és alaposan, legyél olyan kedves. És írd le azt is, hogy te férfiként mit csináltál / mondtál volna másképp, szerinted mi lett volna a megoldás.
Szóval legyünk már konstruktívak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!