Melyik csoportba tartoznak? Osztalyozni kell 4 csoportra a kovetkezo kemiai elemeket:He, Na, K, Cl, Cu, Hg, Br, Ar. (Magyarazattal! ) Fontos!
3# Nem irtam dolgozatot,neked mar udvariatlansagnak szamit ha valaki nem irja oda,hogy''Kerlek'' vagy akarmi.?
Ha nem tudsz segiteni inkabb ne irjal hulyessegeket,mert nem megyek vele semmire!
Elég nagy baj az. :(
De eddig 2:1 nekünk. :)
Sceptic még nem szavazott...
Ha már így rákérdeztél :)
Szerintem nem számít udvariatlanságnak. Én úgy látom, hogy ez így naturális. Tehát se nem udvarias, se nem udvariatlan. Udvariatlan akkor lenne, ha bunkó lenne. Bár a két fogalom között minőségi különbség van, de a "számegyenesen" mindkettő a negatív irányban található.
Viszont azzal egyetértek, hogy ha más segítségére szorulsz, akkor illik udvariasan kérni a segítséget. Úgy is fogalmazhatnék, hogy az udvariasságoddal (előre) fizetsz a válaszolók segítségéért, fáradozásáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!