Mitől keletkeznek kukacok egy lezárt doboz ellenőrzött húsban?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 08:01
1/5 anonim válasza:
Két lehetőség van: rosszul volt ellenőrizve, vagy rosszul volt lezárva. A kukacok ugyanis nem keletkeznek csak úgy a semmiből :)
2/5 A kérdező kommentje:
De ezt mindeki kipróbálhatja, veszel a boltból húst, beteszed egy műanyag dobozba, jól lezárva és kirakod a napra vagy meleg helyre.
2013. febr. 23. 11:34
4/5 Marci024 válasza:
A kukac amiről beszélsz, a légy lárvája. Valószínűleg beköpte egy légy a feldolgozás alatt, vagy egy olyan termék ért hozzá, még a csomagolás előtt, amit légy köpött be. Más okból kifolyólag nem lesz kukacos a cucc. Max. irtózatos szagot árasztva, rothadásnak indul. Ezt is élőlények okozzák, de azok még az állat életében jelen voltak.
5/5 anonim válasza:
Nem véletlenül készítik a konzerveket, befőtteket úgy, hogy a lezárt edényben felfőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!