A magas IQ miben jó?
:-)) Egy wadmalac, az emberiség "felső" 4%-ában, telefonálás közben. – Akkor mi lenne a nagy durranás?? Ezzel már nemhogy Blikk-címlap vagy, hanem egy különszám, öregem!
:-)
:DDD
Uggyannnmááá.
De még ha be is jutok, királyok közt én csak a koldus lehetek. Gondolom a MENSA-n belül az épphogyszázharmicasok már a retardált kategória. :D
@ BringaManó:
< "Jelenleg itt, a GYK-n legalább három Mensa-tag ír rendszeresen, és egyikük helyesírása sem hibátlan."
Nyilván csak arra a bizonyos háromra vonatkozott az "egyikük sem", és nem az összesre, hiszen, khm... :-) >
Nyilván csak arra a bizonyos háromra. Szövegértés rulez. :P
Egyébként pont tegnapelőtt tudtam meg egy 4. júzerről is, hogy Mensa-tag; négyük közül az ő helyesírása a legpocsékabb. Bár szándékosan "lazul", úgyhogy nem tudom, ez mennyire érvényes megállapítás. :D
"Atyavilág, én is ilyen nagy reklámcsíkokat, plasztikai műtétet stb.-t néznék, ha nem telepítettem volna a Chrome-omba az AdBlock-ot?..."
Nyilván.
Én is Chrome-ot használok, és az AdBlock ellenére bal oldalon lent mindig van egy reklám, amit egyszerűen nem bírok eltüntetni. (Most épp telefon, de az elmúlt napokban valami fogyókúrás volt két félpucér pasival...)
Néha meg ismeretlen okból megjelenik egy rakás hirdetés, ilyenkor újból le szoktam tölteni az AdBlockot; ekkor eltűnnek mindenhonnan, kivéve a bal alsó sarkot...
-----
@ Wadmalac:
"Az elsőt még a Műegyetemen csináltam, a scientológiások azonnal be is akartak húzni. Nem jött nekik össze. :D (...)"
Még szép. Szerintem 100 feletti eredménynél nem is kellene próbálkozniuk...
-----
A másik bagázs képviseletében Beagitál.a.Mensába akcióba lendül... :P
"Ezek szerint a Mensának sem jött össze, hogy behúzzon... :-) "
.
.
.
És nem egészen 24 óra alatt sikert könyvel el... :D
BW:
Azért a két csapatot én nem említeném egy napon. :D
> < "Jelenleg itt, a GYK-n legalább három Mensa-tag ír
> rendszeresen, és egyikük helyesírása sem hibátlan."
>
> Nyilván csak arra a bizonyos háromra vonatkozott az "egyikük
> sem", és nem az összesre, hiszen, khm... :-) >
>
> Nyilván csak arra a bizonyos háromra. Szövegértés rulez. :P
OK, szóval az a lényeg, hogy engem február 15-én még nem soroltál a mensás kategóriába, hiszen... ;-)
> Egyébként pont tegnapelőtt tudtam meg egy 4. júzerről is,
> hogy Mensa-tag; négyük közül az ő helyesírása a legpocsékabb.
> Bár szándékosan "lazul", úgyhogy nem tudom, ez mennyire
> érvényes megállapítás. :D
Hát igen, a "tudja, de lazul" (attól függően, hogy milyen környezetben ír), az más kategória. :-)
És az is jó kérdés, hogy GYK egy annyira rossz környezet-e (helyesírási szempontból), ahol nem árt helyesen írni, hogy hátha ragad másra is,
vagy annyira borzalmas környezet, ahol már ennyi fáradságot sem érdemes meghozni... :-)
> "Atyavilág, én is ilyen nagy reklámcsíkokat, plasztikai
> műtétet stb.-t néznék, ha nem telepítettem volna a
> Chrome-omba az AdBlock-ot?..."
>
> Nyilván. Én is Chrome-ot használok, és az AdBlock ellenére
> bal oldalon lent mindig van egy reklám, amit egyszerűen nem
> bírok eltüntetni. (Most épp telefon, de az elmúlt napokban
> valami fogyókúrás volt két félpucér pasival...) Néha meg
> ismeretlen okból megjelenik egy rakás hirdetés, ilyenkor újból
> le szoktam tölteni az AdBlockot; ekkor eltűnnek mindenhonnan,
> kivéve a bal alsó sarkot...
Ragasszál oda a monitorra valamit, mondjuk hellokittys matricát, és akkor nem olyan gáz.
(Próbáltad amúgy megtanítani rá az adblockot valahogy? Bár biztos igen, ha azt írod, hogy nem bírod eltüntetni.)
> -----
>
> A másik bagázs képviseletében Beagitál.a.Mensába akcióba
> lendül... :P
>
> "Ezek szerint a Mensának sem jött össze, hogy behúzzon... :-)
> " . . . És nem egészen 24 óra alatt sikert könyvel el... :D
:-))) Hát irgalmatlanul nyomulósan térítek, jaja, megfigyelhettük. :-)
(BW, téged meg elrettentelek, és akkor úgy egál lesz, jó?... :-)
A teszt kitöltése csak lehetőséget ad a belépésre, nem kötelez rá. Teszt 2000,- tagdíj 8000,-/év, ami messze van a lehúzás kategóriától.
Előnye meg van dögivel.
Möglássuk.
"Azért a két csapatot én nem említeném egy napon. :D"
Értem én, és van is némi ismeretem a szcís gengszterbandáról, de hát le akartam rendezni egy válaszon belül a kettőt. :D
Wadmalacnak egy kis emlékezetfrissítés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__41..
@ Built-in.Man:
"OK, szóval az a lényeg, hogy engem február 15-én még nem soroltál a mensás kategóriába, hiszen... ;-) "
Pontosan így van, ahogy gondolni tetszik. :)
<Hát igen, a "tudja, de lazul" (attól függően, hogy milyen környezetben ír), az más kategória. :-) >
Rendben. Bár nem értek egyet a környezettől való függéstől, de azt elfogadom, hogy más kategória.
"És az is jó kérdés, hogy GYK egy annyira rossz környezet-e (helyesírási szempontból), ahol nem árt helyesen írni, hogy hátha ragad másra is,
vagy annyira borzalmas környezet, ahol már ennyi fáradságot sem érdemes meghozni... :-) "
Mindenképp a normál helyesírásra szavazok. Egyrészt biztos, hogy ragad másra is, mert minél többet látja, annál inkább rögzül; másrészt az író részéről szerintem nem fáradság. Mindenképp mutat valamennyit a jellemről...
"Ragasszál oda a monitorra valamit, mondjuk hellokittys matricát, és akkor nem olyan gáz."
:DDD
Köszi, de inkább kihagyom. Annyira nem zavar, hogy összeragasztgassam miatta a jó kis képernyőmet.
"Próbáltad amúgy megtanítani rá az adblockot valahogy? Bár biztos igen, ha azt írod, hogy nem bírod eltüntetni."
Tettem egy halvány kísérletet, de mint már rég tudod, "műszaki értelmiségi" vagyok. Vagy a te nézőpontodból inkább leopárdbőrbe öltözött ősasszony, tisztelt alien. :D
[Ne próbáld elmagyarázni, kérlek, hogyan kell, tényleg nem olyan fontos az egész. :)]
"Hát irgalmatlanul nyomulósan térítek, jaja, megfigyelhettük. :-)"
Szerintem jó titkosügynökhöz méltóan néhány hónapig meghúztad magad, hogy ne kelts feltűnést; de immáron a harmadik megbízóddal buktál le. :P
"BW, téged meg elrettentelek, és akkor úgy egál lesz, jó?... :-)"
Érdekes, tegnapelőtt még mintha engem is agitáltál volna kicsinyég... :O
És még a nőkre mondják, hogy kiszámíthatatlanok és változékonyak. Pfff...
Mint említettem, nincs motivációm, mert sem a falra kirakható oklevél, sem a belső levelezőlista használatának lehetősége nem hat meg. Egyébről pedig nem tudok, azóta pedig nem írtál további előnyöket.
(Még egy: az sem vonz, hogy bejuthatnék egy alig 700 fős elit csoportba, mármint a magyarországi létszámot tekintve, amelyben ráadásul bizonyára nem a nők vannak többen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!