Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit fogtok csinálni 2012...

Mit fogtok csinálni 2012 dec.21-én?

Figyelt kérdés

Állítólag akkor lesz a világvége. Persze ez valószínűleg hülyeség, de attól még lehet hogy valami fog történni.

Mindenesetre én elmegyek a paphoz előtte nap, aztán alszok egyet, aznap pedig kifekszem az udvarra pár üveg sörrel. :)

2009. szept. 5. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha addig lesz újabb Call Of Duty, a Modern Warfare 2 től akk azzal jáccok XD ha nem akk a Modern Warfare 2vel XD
2009. nov. 4. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Juteszembe, ünneplem édesanyám születésnapját :D
2009. nov. 4. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
karácsonyi ajándékot fogok venni
2010. jan. 2. 00:50
 14/15 anonim válasza:

Előtte való nap elmegyek a paphoz , aztáán aznap elbúcsúzok mindenkitől hogy Sziaa ...aztán amikor eljön a 21:00(mert állítólag akkor lesz) akkor összevissza futkosok a házban,hogy ÁÁÁÁÁÁÁ aztáán ezt egy egész napig csinálom mire észreveszem,hogy nem történt semmi...

De amúgy ha lesz is valami,akkor ha a lelked 'tiszta' nem kell félned ;)

2010. márc. 21. 19:11
 15/15 anonim válasza:

Én akár hogy is lesz de a barátommal leszek.

Nem tudom hogy higgyek-e ebbe a világvége sztoriba.. de ha nem hiszek és tényleg megtörténik akkor csak az az 1 esélyem volt hogy azzal legyek akit szeretek.

Ha meg nem akkor meg volt egy jó napom vele. ennyi:D

2011. márc. 14. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!