Mit fogtok csinálni 2012 dec.21-én?
Állítólag akkor lesz a világvége. Persze ez valószínűleg hülyeség, de attól még lehet hogy valami fog történni.
Mindenesetre én elmegyek a paphoz előtte nap, aztán alszok egyet, aznap pedig kifekszem az udvarra pár üveg sörrel. :)
Ezt a világ végét, eljátszották 2000-el is :)ű
Még is itt vagyunk :(
Erről én is halottam. Úgy rémlik, hogy ezt a Maják állították így. Már pontosan nem tudom hogyan is volt a sztori, de a lényeg, hogy ez nem a világ vége, hanem az ő számításuk szerint valami új időkezdés. Vagy nagyon hasonló. Szerintem a gúgliban kapsz róla infót, ha érdekel.
Amúgy szerintem készülni fogok az ajándékozásra:-)
Nem. Még a Maják szerint sem világvége "lesz", hanem valami megváltozik az emberek gondolkodásában.
A paphoz ugye azért mész, hogy szembeköpd a keresztények emberiségellenes bűneiért? Helyes.
Amúgy meg valszeg itthon kockulok majd, és röhögök a hülyéken, akik rettegve várják a világvégét :)
-Itt van már? Látod már?
-Drágám...
-Jön? Te jó ég!
-Drágám, már 23.-a van...
Akkor fogunk belépni a fotonövbe és sok mindennek meg fog változni a rezgésszáma, az emberek gondolkodása is más lesz.
A már addigra szépen berendezett lakásomban fogok ülni a szobában. Feldíszítem a karácsonyfát és nézegetni fogom. Kiülök egy pohár borral az erkélyre, nézem a havas tájat. Gyönyörködök a kilátásban. Élvezem a napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!