Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit fogtok csinálni 2012...

Mit fogtok csinálni 2012 dec.21-én?

Figyelt kérdés

Állítólag akkor lesz a világvége. Persze ez valószínűleg hülyeség, de attól még lehet hogy valami fog történni.

Mindenesetre én elmegyek a paphoz előtte nap, aztán alszok egyet, aznap pedig kifekszem az udvarra pár üveg sörrel. :)

2009. szept. 5. 17:12
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Ezt a világ végét, eljátszották 2000-el is :)ű

Még is itt vagyunk :(

2009. szept. 5. 17:38
 2/15 anonim válasza:
100%

Erről én is halottam. Úgy rémlik, hogy ezt a Maják állították így. Már pontosan nem tudom hogyan is volt a sztori, de a lényeg, hogy ez nem a világ vége, hanem az ő számításuk szerint valami új időkezdés. Vagy nagyon hasonló. Szerintem a gúgliban kapsz róla infót, ha érdekel.

Amúgy szerintem készülni fogok az ajándékozásra:-)

2009. szept. 5. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem készülök a karácsonyra. Te meg ne feküdj ki az udvarra, mer megfázol :D
2009. szept. 5. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi az egész, hogy a maja naptár akkor jár le. Ennyi...
2009. szept. 5. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Imádkozok hogy történjen már valami ezzel a szar világgal.
2009. szept. 5. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
előtte levő nap pap, gyónás, meggyónok mindent, még aztis h másnap szexelni fogok egész nap:D
2009. szept. 5. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Még a Maják szerint sem világvége "lesz", hanem valami megváltozik az emberek gondolkodásában.

A paphoz ugye azért mész, hogy szembeköpd a keresztények emberiségellenes bűneiért? Helyes.

Amúgy meg valszeg itthon kockulok majd, és röhögök a hülyéken, akik rettegve várják a világvégét :)

-Itt van már? Látod már?

-Drágám...

-Jön? Te jó ég!

-Drágám, már 23.-a van...

2009. szept. 5. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Jah mer a keresztények bármiféle bűnéért a pap a hibás. A legtöbb európai ember keresztény. o.O
2009. szept. 5. 21:00
 9/15 anonim válasza:
Akkor már remélhetőleg saját házban fogunk élni a párommal, szerintem készülni fogunk a karácsonyra :)
2009. szept. 5. 23:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor fogunk belépni a fotonövbe és sok mindennek meg fog változni a rezgésszáma, az emberek gondolkodása is más lesz.

A már addigra szépen berendezett lakásomban fogok ülni a szobában. Feldíszítem a karácsonyfát és nézegetni fogom. Kiülök egy pohár borral az erkélyre, nézem a havas tájat. Gyönyörködök a kilátásban. Élvezem a napot:)

2009. szept. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!