Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Talán ez vezet az emberiség...

Talán ez vezet az emberiség kihalásához? Vajon igaz?

Figyelt kérdés

[link]

elég csak az elejét elolvasni.. de érdemes az egészet

2009. szept. 4. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ekkora baromságot rég olvastam, de legalább röhögtem egy jót... Ha nekem ilyen fantáziám lenne, gazdagabb lennék, mint Rowling a Harry Potterével.
2009. szept. 4. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondolnám, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltásba rejtették volna el, mert a chipnek pont az a lényege, az ember szabad akaratából vállalja be.

Ajánlok egy másik linket, ami szerintem érdekelni fog:

[link]

2009. szept. 4. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
ökörség
2009. szept. 4. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jót nevettem rajta, ügyesen is van megírva. Természetesen egy szó sem igaz belöle.

Ha megnézitek az állítólagos halálcsip honlapját, akkor látható, hogy mindössze egy apró (128 bit) vagyságú kódot tud gyengén a környezetébe sugározni, ezért például bankjegyek védelméhez hasznos lehet. Lenyelve viszont az égvilágon semmi halálos hatása nincs, nemhogy még kívülröl valahogy befolyásolható is legyen. Aki kételkedik az olvasson utána a gyártó honlapján, illetve nézze meg hogyan müködik a tamiflu. Nem egy ördöngösség.

2009. szept. 4. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Én biztosan nem fogok tőle meghalni, mert nekem nem kell a védőoltás. Nem is hiszem el külömben.
2009. szept. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!