Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Olyat lehet csinálni hogy...

Olyat lehet csinálni hogy előrehozott éretségit teszek egy tantárgyból de a következő évben egy másikból teszek felvételit?

Figyelt kérdés
remélem tisztán irtam le

2013. jan. 31. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tiszta.
2013. jan. 31. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a kérdést, de teljesen mindegy, hogy mikor érettségizel egy tárgyból, akár beleszámít a felvételibe, akár nem.
2013. jan. 31. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Miféle felvételit??

Kicsit sem tiszta.

2013. jan. 31. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetemre, főiskolára már ugyanaz az érettségi, mint a felvételi. Több választott tárgyad is lehet, nem muszáj csak egynek lennie.

Tehát azt teheted, hogy előrehozott érettségit teszel egy tárgyból, de meggondolod magad, és egy másik szakot nézel ki magadnak, ahova más tárgyakból követelnek emelt szintet. Tehát leérettségizel ezekből a tárgyakból emelt szinten a kötelező tárgyakkal együtt. A pontjaidat úgy számítják majd, ahogy jobb neked, de az érettségi bizonyítványodban minden benne lesz.

2013. jan. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!