Matematikából lehet előrehozott emelt szintű érettségit tenni?
Vagy előbb egy előrehozott közép és után az emelt vagy sehogyse?
Köszönöm, Üdv
Értem nagyon köszönöm. És 3-adik előtt nem lehet előrehozottat tenni pl 2-ban, vagy lehet de akkor a 3-adikból és 4-edikből is kell különbözeti vizsga ugye? A különbözeti vizsgára van felkészítés vagy csak egy vizsga (írásbeli, szóbeli?)
Illetve - akkor érdemes valakinek előrehozottat tenni ha azzal akar továbbmenni (nekem: matek infó) vagy inkább a másik érettségi tárgyakból kellene előrehozottat tennem (tehát azokból amiket később nemvalószínű h használok)?
Nagyon köszönöm a válaszaidat, Üdv
A továbbtanulás szempontjából teljesen mindegy, hogy mikor érettségizel milyen szinten. Persze, 2.-ban is tehetsz érettségit, de ekkor a 3.-os és a 4.-es anyagból is kell különbözeti vizsgát tenned. Hivatalosan nem tudok róla, hogy lenne felkészítés, és valószínűleg a saját tanárod sem fog "csak a te kedvedért" veled foglalkozni. 2.-ban meg nem megoldható, hogy faktra járj, mivel azok általában akkor vannak, amikor neked rendes órád van, így valószínűleg magántanárt kell fogadnod vagy magadtól felkészülsz, viszont ez utóbbi jóval nehezebb.
Én azt tanácsolom neked, hogy ne siettesd az érettségit, eljön az magától is :) Inkább készülj fel alaposan, hogy minél jobban sikerüljön és biztosan bejuss egyetemre. Régebbi érettségiket le tudsz tölteni a netről, akár közép, akár emelt szintről, és a megoldókulcsok is fent vannak, hogy le tudd ellenőrizni. Még annyit, hogy ha emelt szinten mész matekból, nagyon kell tudni az elméletet, mivel szóbelin biztosan kell egy tételt igazolni.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Ma közölte velünk az osztályfőnök h az új törvényektől fogva nem lehet előrehozott érettségit tenni többi (kivéve nyelv + infó).
Azért köszönöm, üdv
Gondolom nem idén akarod lerakni. Ajánlom épp ezért a köv. cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!